איך מחזיקים יותר זמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מחזיקים יותר זמן
    אלעד
    04/01/2016

שלום, אני בן 18, אני וחברה שלי מקיימים יחסי מין כבר שנה. בסך הכל הסקס טוב אני חושב. אבל הבעיה שהיא גומרת בעיקר כשאני יורד לה. היתה בעבר איזה פעם או פעמיים שגמרנו יחד בחדירה, אבל זה קורה לעיתים נדירות ביותר, כאמור.

וזה קורה לעיתים נדירות לא בגלל שהיא לא יכולה לגמור בחדירה, אלא בגלל שאני לא מצליח להחזיק יותר מכמה דקות.

קצת קשה לי לתאר את זה, אבל כשאני נכנס ויוצא בקצב איטי, אז אני יכול להחזיק יותר זמן, אבל ככה היא בחיים לא תגמור, וזה גם פחות כיף ומתחיל לשעמם אחרי כמה דקות. ברגע שאני מתחיל להכנס ולצאת בקצב מהיר יותר, לא עוברות כמה שניות, ואני לא מצליח להחזיק, וגומר. האיזור והתחושה פשוט חזקה ומגרה מידי, ואני לא מצליח להחזיק. ברור לי שאם אני אצליח להחזיק עוד דקה או שתיים בפמפום מהיר, אז היא גם תגמור, וזה משהו שאני רוצה להעניק לה, ואני יודע שגם היא היתה שמחה לקבל...

אני לא חושב שמדובר בבעיה של שפיכה מוקדמת, כי כאמור, בקצב איטי, אני מצליח להחזיק יפה כמה דקות טובות. יש דרכים לעכב את השפיכה?

ניסיתי לחשוב על דברים אחרים תוך כדי, אבל זה בדרך כלל לא עוזר...וכמובן גם מפחית מההנאה...

אשמח לעזרה
    תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מחזיקים יותר זמן

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    04/01/2016

ממה שאתה מתאר, אכןיש שליטה בשפיכה כל זמן שאתה נכנס ויוצא בקצב איטי, אולי כדאי לדאוג לכך שיהיה חיכוך בדגדגן תוך כדי שאתה נכנס ויוצא, הרי לרוב היא כן תגיע לאורגזמה בגירוי חיצוני עוד טרם החדירה אפשר לשלב גירוי חיצוני תוך כדי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה אומר

אלעד
    04/01/2016

זה אומר שאין דרכים לעכב את השפיכה?

ניסינו עם גירוי הדגדגן תוך כדי, אבל זה לא כל כך נוח לה לאונן תוך כדי. אני יודע שהיא היתה רוצה שאני אמשיך, כי כשאני עושה מהר היא אומרת לי לא לעצור, אבל בדרך כלל, אם אני לא עוצר, אני גומר תוך כמה שניות... אני נהנה מהגמירה כמובן, אבל יודע שהיא מתבאסת, או היתה שמחה אם הייתי מסוגל להמשיך עוד...וזה כמובן גם מבאס אותי.

חשבתי אפילו על לבקש ויאגרה מהרופא, ומידי פעם להשתמש... אבל זה גם מביך לבקש, וגם אני לא יודע אם הרופא ייתן לי מרשם בנסיבות האלה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין תגובה?

אלעד
    13/01/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה - סליחה על העיכוב

מירב שרון
    14/01/2016

אתה יכול לנסות תרגילי התחל-הפסק כדי ללמוד לעכב את השפיכה. מטרת השיטה היא להרגיל את הגוף לרמות גבוהות ולזמנים ארוכים יותר ויותר של גירוי מיני. בתחילה מבוצעת השיטה לבד, באמצעות אוננות. אתה מגרה את עצמך כמעט עד לנקודת האל-חזור, מפסיק לכעשרים שניות ואז ממשיך לגרות את עצמך, וחוזר חלילה, תוך הימנעות משפיכה למשך זמן כולל של כעשרים דקות. השליטה העצמית באוננות והעדר הלחץ הנפשי הנגרם מנוכחות בת הזוג מאפשרים בשיטה זו שיפור השליטה העצמית על השפיכה, זיהוי טוב יותר של נקודת האל-חזור ובעיקר—הארכת משך הזמן הנדרש לשם הגעה לאורגזמה. לאחר תרגול במשך זמן מה (מספר שבועות בדרך כלל) ניתן לשלב את בת הזוג בשיטה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אלעד
    05/02/2016

אנסה את זה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו