מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוזררורד05/01/2016
קיימתי יחסים רק עם קונדום וכאשר חדר אליי הוא חדר מהצד ומידי פעם הוציא והכניס שוב את איבר מינו(עים הקונדום) כדי לנסות תנוחה נוחה. הקונדום נשאר עליו לא נפל. זה בסדר מה שהיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוזרר - תגובה
דניאלה פרייפלד06/01/2016לפי התיאור שלך ,כל עוד הקונדום עליו , ולא נקרע את אמורה להיות מוגנת
כל הכבוד על האחריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הוא לא נקרע
ירין06/01/2016אך איבר מיני ממש קטן וזה קורה לי כעט כל פעם שאני מקיימת יחסים והגבר יוצא ומנסים למצוא תנוחה נוחה. פעמיים או שלוש הוא יוצא. הקונדום במצב כזה לא נהרס או מאבד מיעילותו נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הוא לא נקרע - תגובה
דניאלה פרייפלד07/01/2016במצב כזה הקונדום, אם הוא מחברה טובה, לא אמור לאבד מיעילותו הוא לא יעיל לאחר שבחור גומר לתוכו ולכן לאחר שהוא גומר הוא צריך להחזיק אותו ולהוציאו ממך.
אבל אם אתם שמים לב שהקונדום מתחיל להיות רופף תוך כדי המפגש לעצור ולשים חדש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ותודה
ירין08/01/2016מה שקרה זה שאני הייתי מעליו בזמן קיום היחסים ושהוא גמר יצאתי ממנו כי היה קצת צורב לי ולא החזקתי בקונדום אך הוא היה עליו. זה בסדר נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ותודה - תגובה
דניאלה פרייפלד08/01/2016לפי התיאור שלך נשמע שכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)