פציעה מגילוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעה מגילוח
    דן
    27/01/2016

שלום
    אני בן 16 ויש לי חברה בת 15.5 כ 6 חודשים. אנחנו נוגעים ומתמזמזים כבר 4 חודשים ולא מקימים יחסי מין מלאים. הרבה פעמים אני מלטף לה למטה אבל אתמול היא לא הסכימה לי. חשבתי שמשהו לא בסדר ביננו, ורק אחרי כמה דקות היא סיפרה לי שהיא נפצעה כשהיא התגלחה למטה יום קודם, היא מגלחת שם כבר כמה חודשים אבל הפעם היא פיקששה. שאלתי אותה אם זה משהו רציני שיכול להזדהם. היא אמרה לי שנראה לה שכן כי שורף לה שם. היא לא רוצה ללכת לרופא היא לא מסכימה לספר לאמא שלה אז אמרתי לה "בצחוק" אז תני לי לראות. היא הסכימה ואני הייתי המום כי זאת הפעם הראשונה שראיתי לה.
    קודם כל נתתי לה כמה מחמאות על ה** שלה, אבל נראה לי שהיא הסכימה שאני יראה כי היא קצת לחוצה. אני לא יודע מה להגיד, יש לה חתך בצד ימין בגודל של 2-3 ס"מ .מאוד קרוב לאיבר המין שלה. אמרתי לה שצריך לעשות משהו.
    אולי יש איזה משחה או משהו לשים שם?? או אלי זה יתרפא מאליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פציעה מגילוח

הוספת תגובה

• פציעה מגילוח - תגובה

דניאלה פרייפלד
    27/01/2016

אם הסכין היה נקי וללא חלודה יש פחות דאגה...
    היא צריכה להתייחס לחתך כמו לכל פצע אחר לנקות ולשים משכה .
    הכי חשוב לשים לב לאיזור החתך ,שלא נהיה אדום או חם או כואב...או לשינוי אחר אם חל שינוי יש ללכת מיד לרופא -
    אם הסכין עם חולדה לרצוי ללכת לרופא
    אני גם ממליצה לפנות את שאלתך האתר גינקולוגיה נערות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו