מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני וחברה שלי מקיימים יחסי סקס פעם ביומיים שלושחסוי08/02/2016
היי
אני וחברה שלי מקיימים יחסי סקס פעם ביומיים שלוש
שאנחנו מתחילים את היחסי מין האיבר מין שלי עומד עד הסוף
ובמהלך הסקס לאט לאט האיבר מין ניהיה פחות קשיח
וחברה שלי מרגישה את זה
אני לא לקחתי את זה קשה בהתחלה אבל שהיא התחילה לדבר איתי על זה הבנתי אולי משהו פה לא בסדר
למה במהלך הסקס האיבר המין לאט לאט ניהיה פחות קשיח?
וזה תקין שזה קורה?
תודה:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני וחברה שלי מקיימים יחסי סקס פעם ביומיים שלוש - תגובה
דניאלה פרייפלד09/02/2016שלום
בן כמה אתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
המשך10/02/201621
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
דניאלה פרייפלד10/02/201621 זה גיל שהרבה צעירים מתחילים להביןן שהחיים לא פשוטים ....
האם אתה יותר טרוד
או צריך לקחת החלטות משמעותיות יותר...
האם חל שינוי ביום יום שמטריד או חדש.....
האם הקשר יציב או ...
בקיצור אני שואלת אם אתה יותר מוטרד מהרגיל...
איפה אתה בזמן המפגש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
המשך10/02/2016כן אני יש לי דברים על הראש ואני קצת יותר לחוץ מהרגיל
אבל זה יכול גם להיות קשור לקודנדום? שעם הסקס אין חומר סיכה אז אני פחות מרגיש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
דניאלה פרייפלד11/02/2016לא השתמשת בקונדום לפני? כלומר לפני שפנית אלינו
יש גברים שאמרים שיש להם פחות תחושה עם קונדום אך לא מדווחים על השפעתו על מידת הזיקפה....
אני נוטה להאמין שזה יותר נפשי ,שאתה יותר טרוד ופחות נמצא בתוך המפגש המיני ...
זה קורה להרבה אנשים ....
אולי פעם הבא תנסה כמה תרגילי הרפיה ....נשימות....ובזמן המפגש אם בא מחשבה מטרידה או אתה מתחיל לאבד ענין תפנטז...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני וחברה שלי מקיימים יחסי סקס פעם ביומיים שלוש - תגובה
דניאלה פרייפלד11/04/2016בן כמה אתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)