מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםממישהי12/05/2008
אני בת 17 וחצי ויש לי כמה שאלות-------> אני רוצה להוריד את השיער מאיבר מיני (בכל האיזור) בגלל תחושה אישית שלי אבל הבעיה היא שאני לא רוצה ללכת לקוסמטיקאית או משהו כזה אלא להוריד לעצמי כי רק כך אני ארגיש בנוח. איך אני מורידה את השיערות מאיזור זה? (גילוח? אפשר להוריד בגילוח גם מאיזור פי הטבעת וכל האיזור כמו שציינתי קודם). הרבה בנות מורידות שיערות מאיבר המין כמו שאני רוצה? אני רוצה שלאיבר המין שלי יהיה ריח טוב יותר, באיזה סבון של היגיינה נשית אתם ממליצים לי (שם שלחברה ומאיפה אפשר לקנות)?
מידת החזיה שלי היא 75 B אני יודעת שזה נחשב לגודל סטנדרטי וככה החזה שלי נראה כשהוא עם חזיה (אני הולכת בלי פוש אפ וכל הדברים האלה) אבל כשאני בלי חזיה החזה שלי נראה ממש קטן (והוא לא נופל). יש לי חברות שגם הן 75B אבל כשהן בלי חזיה החזה שלהן נראה סבבה. מה אני יכולה לעשות עם זה? אני מרגיה כמו "שטוחה". במיוחד כשאני שוכבת על הגב זה נראה שהוא קטן. מה אני עושה במצב כזה? יש דרך לגרום לחזה לגדול? או משהו?
ארוך....מצטערת...אבל תודה רבה על הסבלנות! תשתדלו בבקשה לענות לי על כל השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון12/05/2008את השאלות לגבי הסרת שיער באיבר המין, אני ממליצה לך לשאול בפורום של הסרת שיער שיש ב-BEOK.
לגבי סבון להיגיינה נשית, ההמלצה שלי פשוט לשטוף היטב עם מים, כי סבון יכול לייבש. הריח שלך הוא טבעי והוא שלך.
לגבי החזה, זה דומה לשאלות שהבנים שואלים לגבי אורך הפין שלהם, כי את לא מרוצה מהגודל של החזה שלך. אין כמעט אף אחת שמרוצה לגמרי מהגוף שלה. אין דרך לגרום לחזה לגדול חוץ מע"י ניתוח להגדלת חזה אבל חשוב שתדעי שיש לא מעט דוגמניות על שהן שטוחות, תסתכלי קצת בFTV. חשוב שתלמדי לאהוב את הגוף שלך כמו שהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)