גיליתי שלהורים שלי יש סוד מהעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיליתי שלהורים שלי יש סוד מהעבר

שלום אני בן 14 לפני כמה שנים ההורים שלי הלכו לאמריקה כשהם היו חברים. והם חזרו כשהייתי בן שנה וחצי בערך. כל הזמן לפעמים אבא שלי קרא לאמא שלי לוסי ולפעמים גם שם משפחה. וגם אמא שלי קראה לו רוג'ר ועם שם משפחה. כל הזמן חשבתי שזה שם חיבה כאילו מארצות הברית. לפני חודשיים סתם חיפשתי את שתי השמות ביחד באינטרנט והייתי המום. הגעתי לאתר סקס והיה שם כמה סרטים שלהם מלפני שנולדתי. אפשר לזהות אותם יחד. והכי מגעיל זה לראות אותה עם גברים אחרים. אבל הסקרנות של לא הפסיקה וחיפשתי גם במקומות אחרים אבל מצאתי גם סרטים שהיא הייתה בהריון. נראה לי שאני הייתי בבטן שלה. אני כל הזמן גולש לסרטים האלה וכל הזמן חושב מחשבות אולי הוא בכלל לא אבא שלי. יש לי אחות בת 10 שנולדה בארץ ונראה לי שהוא אוהב אותה יותר. הרבה פעמים אני מסתכל עליהם ורואה אותם בסרט. אני רוצה להפסיק לראות את הסרטים ואני רואה פחות מבהתחלה. הצלחתי לא לראות כמעט שבוע שלם אבל אתמול והיום שוב נכנסתי לאתרים. אני לא יודע מה לעשות. לפעמים בא לי להגיד להם שאני יודע הכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גיליתי שלהורים שלי יש סוד מהעבר - תגובה

דניאלה פרייפלד
    11/04/2016

צר לי לשמוע את סיפורך באמת כואב...
    אתה צודק יש לנסות להפסיק לראות את הסרטים
    ואני ממליצה לך כן להושיב את הורך עם כל הקושי ולדבר איתם
    תנסה לא להאשים
    אם אתה מתקשה מאד חשוב שתדבר עם יועצת בבית הספר!
    לא לשמור את זה לעצמך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו