מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מאוננת עם האצבעות על הדגדגןורציתי לדעתגלית20/04/2016
שלום אני בת 13.5 ורציתי לדעת אם אני יאונן עם האצבעות בפנים האם אני עלולה לאבד את הבתולים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מאוננת עם האצבעות על הדגדגןורציתי לדעת - תגובה
דניאלה פרייפלד20/04/2016שלום לך
כל הכבוד שאת שואלת וכל הכבוד שאת מאוננת!
אם תכניסי אצבעות את עדיין בתולה
כל עוד איבר המין של בחור ( הפין) לא נכנס את בתולה
קרום הבתולין לא נקרע אלא לרוב נמתח
כך שאם את רוכבת על אופניים או מתעמלת רוב הסיכויים שמתחת אותה קצת..
תהני
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוננת עם האצבעות על הדגדגן
גלית21/04/2016האמת שהרבה פעמים אני מאוננת ולא קורה כלום ואחרי כמה זמן אני מתייאשת ומפסיקה. ובגלל זה שאלתי את השאלה אז רציתי לשאול על דרכים אחרות לאונן. אני מתביישת לשאול האם יש לכם רעיונות חדשים בשבילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוננת עם האצבעות על הדגדגן - תגובה
דניאלה פרייפלד22/04/2016אין על מה להתבייש!!!!
תזכרי ,שיהיה לך קשר אינטימי, רצוי לדבר על זה כדי להפיק מקסימום הנאה....הדדי
שאת מאוננת עם אצבע - תנסי לפנטז מדי פעם
לשים לב לתחושות גופך ואז לפנטז וחזרה לתחושות גוף אולי אז תוכלי להגיע לאורגזמה...
תפסיקי שעדין טוב בתחושה, לא צריך להגיע לסי כל פעם
גם תנסי בתנוחות שונות ...
לגבי דרכים אחרות אפשר עם ויברטור, מים במקלחת, ירקות...דמיון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)