ביצוע אקט מיני אוראלי ואוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביצוע אקט מיני אוראלי ואוננות
    אנונימי
    14/05/2008

שלום לכם.
    אני מעוניין לתאר מצב שבו בחורה מבצעת בי מין אוראלי ללא קונדום ואני מבצע לה אוננות עם האצבע שלי על הנרטיק ולסיום אבקש את המלצטכם עם אני דרוש ללכת לבדיקה,מה שכן למען שלוותי אני אבצע את הבדיקה בכל מקרה אני רק רוצה לדעת מה רמת הסיכון מפי מומחים ואני רוצה להוסיף שהחוסר נחת נובע כיוון שהאקט בוצע עם בחורה מאפריקה.
    האקט המיני החל בזה שגיריתי את נרטיקה עם אצבעותיי למשך מספר דקות עד שהיא הגיעה למצב של אורגזמה והייתה לה רטיבות שנגעה באצבעותיי מן הסתם,לאחר מכן היא ביצעה בי אקט אוראלי
    אז ככה בעת ביצוע האקט האוראלי שהיא ביצעה למשך כמה שניות הראשונות הרגשתי שהיא חוכחת בשינייה את איברי בעדינות,הורתי לה להפסיק ואיברי היה מעט אדום לאחר שהוצאתי אותו מפיה וראיתי אותו אבל רק לזמן קצר,הגמירה בוצעה לאחר מכן והיא בוצעה בפייה(מצטער על הבוטות,אני מתאר כך עלמנת לא להחסיר פרטים)ובזה היסתיים כל האקט המיני בינינו היו ליטופים ונגיעות שלמיטב ידיעתי לא יכולים לגרום לאיזה שהוא סיכון להידבק במחלה.
    אבקש מכם המומחים לענות לי בהסבר האם ממצב כזה ישנו סיכון להידבק ב איידס או במחלה אחרת,תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    15/05/2008

למען השקט הנפשי שלך, אני ממליצה לך כן לעבור בדיקות על מנת לשלול מחלות מין כולל איידס, בייחוד שמדובר בהתנסות מינית לא מוגנת עם מישהי מאפריקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו