מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפין נפוח ומכווץ אחרי אוננוות + כמה פעמים ביום מותר לאונןאנונימוס09/05/2016
היי אני בן 13 ורציתי לשאול כמה פעמים מותר לאונן ביום בלי פגיעות עתידיות....ורציתי להגיד שהשפיך שלי יוצא שקוף וקצת נוזלי ....זה בסדר??? אני די מודאג....וגם לפעמים יום אחרי שאני מאונן הפין קצת נהיה נפוח ומתכווץ בברית??? יש לי סיבה לדאוג??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפין נפוח ומכווץ אחרי אוננוות + כמה פעמים ביום מותר לאונן - תגובה
מירב שרון09/05/2016אוננות לא מזיקה לבריאות אבל הכול עניין של מינונים ועוצמות. מה תדירות האוננות אצלך? טבעי שהנוזל של השפיכה יהיה במרקם שתיארת. הפין נעשה נפוח כאשר זורם דם לפין, זה מצב של עוררות מינית ויתכן שכשהפין שלך נעשה נפוח זה בגלל זה ולא בגלל שיום לפניכן אוננת. לא הבנתי את כוונתך, מתכווץ בברית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדירות האוננות שלי......
אנונימוס09/05/2016אני מאונן בערך 3 פעמים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה בסדר לאונן 3 פעמים ביום
אנונימוס09/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה בסדר????
אנונימוס09/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן כמה אתה?
מירב שרון09/05/2016אם אתה מתבגר, זה אומר שאתה בפורום הנכון, וזה מאוד טבעי שיהיה דחף מיני גבוה בגלל שההורמונים משתוללים בגיל הזה..כל זמן שזה לא בא על חשבון שאר תפקודי החיים, חברים, לימודים, תחביבים וכד', אז זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתדירות האוננות שלי...... - תגובה
מירב שרון09/05/2016אם אתה מתבגר, זה אומר שאתה בפורום הנכון, וזה מאוד טבעי שיהיה דחף מיני גבוה בגלל שההורמונים משתוללים בגיל הזה..כל זמן שזה לא בא על חשבון שאר תפקודי החיים, חברים, לימודים, תחביבים וכד', אז זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגןבה לבן 13
אבים31/10/2016לפי דעתי 3 פעמים ביום זה הרבה ועדיף להפחית עם זה ולנסות להשתלט על הייצר. קל מאד להתמכר לאוננות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות אצל מתבגרים
מירב שרון31/10/2016ספציפית לגבי בני נוער בגלל ההורמונים שמשתוללים והדחף המיני הגבוה, רוב בני הנוער לא יסתפקו באוננות של פעם ביום, בין פעמיים לשלוש זה עוד בסדר ולגיטימי. שוב כל זמן שזה לא בא על חשבון שאר תפקוד החיים אין שום מניעה, זאת דרך לשחרר לחצים, זה מרגיע, מונע סרטן בפרוסטטה, כלומר זה אפילו בריא, זה מפחית קרי לילה וכד', לכן מומלץ לפני שינה וגם עוזר להירדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות לפני שינה
תגובה למירב01/11/2016אני קראתי לא מזמן, בכתבה מקצועית בנושא,שהמליצו דווקא לא לאונן ולגמור לפני השינה! זה מעייף ולאחר מכן אכן נרדמים ישר, אבל שם טענו דווקא שלא כדאי לעשות את זה בשביל להירדם בלילה. אני יכול להעיד על עצמי שאם אני מאונן וגומר בלילה אז למחרת אני מרגיש ממש עייף וגמור ( הפעילות הזו בלילה גוזלת מזמן השינה )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מניעה לאונן לפני השינה הכול בסדר
מירב שרון01/11/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתךך ...........
חסוי01/11/2016אסור לעשות זאת זה מזיק .
ממליץ על אתר אורלנוער ושם תוכל לקבל הסברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לחסוי
מירב שרון02/11/2016אתר "אור לנוער" הוא אתר דתי שפונה לבני נוער דתיים ומביא תפיסות שקשורות בדת בנוגע לאוננות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)