מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן זוג חדש, האם לוותר על הקונדום?דניאל04/06/2016
שלום,
יש לי בן זוג חדש אחרי שהייתי כמה שנים רק עם מישהו אחד (שנינו היינו בתולים לפני,אז כשהתחלתי לקחת גלולות הפסקנו לאט לאט עם הקונדום) והבנתי שממש כואב לי לקיים יחסי מין עם קונדום. זה כאב די בלתי נסבל והורס את כל החוויה ואני לא מצליחה להינות בכלל. השאלה שלי היא אם הוא אף פעם לא עשה את זה בלי קונדום , אבל כן היו לו הרבה פרטנריות , האם זה בטוח לוותר על הקונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלות מין,בן זוג חדש - תגובה
דניאלה פרייפלד06/06/2016אין תשובה חד משמעי לשאלתך
אם היית הבת שלי הייתי שואלת אותה אם היא מרגישה נח לבקש ממנו לעבור בדיקת דם .....
מצד שני אם יש בניכם אימון ואת סומכת עליו שהוא תמיד השתמש בקונדום....
אז כאמור הוא אמור להיות ״בריא" כי קונדום גם לא 100% מגן
אני גם רוצה לברר מה כוונתך שאת אומרת כואב חדירה עם קונדום לעומת בלי
תתארח את ההבדל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
דניאל11/06/2016עם קונדום אני מרגישה יותר את החיכוך ולמרות שאני מתשמשת בחומר סיכה זה עדיין שורף לי ואני משתפשפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון12/06/2016באיזה חומר סיכה את משתמשת? שווה לבדוק כמה סוגים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)