מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת מביך - אוננתי ליד העוזרת ביתשרון06/06/2016
היי
אני לפני גיוס הייתי חולה כמה ימים ובדיוק באותו הזמן העוזרת בית שלנו באה והייתי איתה לבד אני סתם שכבתי בסלון מתחת לשמיכה ושיחקתי בסלולרי שלי,
ממש לא תכננתי את זה אבל היא התחילה לעסות כל מיני נקיונות בסלון לידי והסתכלתי עליה היא כל פעם התכופפה וראיתי לה את השדיים דרך החולצה אז התחלתי לאונן ממש לא התכוננטי לגמור אבל מתישהוא כבר לא יכולתי לעצור וגמרתי מתחת לשמיחה לתוך הכף יד שלי ואז ראתי שהיא מסתכלת עליי והבינה שגמרתי
הייתי בטוח שהיא תצעק עליי או תתקשר לאמא שלי אבל היא לא היא רק אמרה שהיא הולכת להביא לי טישיו הייתי ממש אדום בפנים, אמרתי לה שאני לא ממש יכול להוריד את השמיכה אז היא התקרבה אלי והורידה לי אותה ואמרה שזה בסדר.
היא נקתה לי את הידיים וגם מסביב לזין וזה שוב פעם עמד לי,
אני מקצר כי זה כבר ארוך, אבל היא שאלה אותי אם היתה לי חברה ואמרתי שלו אז היא התחילה לאונן לי עם היד שלה ושמה את היד שלי על השדיים שלה עד שגמרתי שוב,
אחרי שהיא הלכה חשבתי שאולי עשיתי משהו רע והתנהגתי כמו סוטה אבל לא ראיתי שהיא שונאת אותי בגלל מה שעשיתי, אז השאלה שלי האם היא יכולה לספר על זה לאמא שלי ? היא צריכה להגיע עוד פעם בעוד שבוע האם מותר לי לעשות את זה עוד פעם ? והכי מפריע לי האם אמא שלי והאחיות שלי יכולות להרגיש שמשהו אצלי השתנה בגלל מה שהיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת מביך - אוננתי ליד העוזרת בית - תגובה
דניאלה פרייפלד08/06/2016בגילך שעדין ניתן לומר גיל הטיפש עשרה והמח הוא לפעמים.....
אני יכולה להבין את הסיטואציה כל הכבוד שהכל התרחש מתחת לשמיכה חבל שלא קמת והלכת לחד שלך להמשיך שם....
עד כאן כאמור גיל הטיפש עשרה!
ההמשך פחות נראה לי ואני מאשימה את העוזרת היא לא היתה בסדר!!!! היא האחראית ויש לשאר שרוב הבחורים בגילך היה קורה להם אותו הדבר אז אתה לא אשם ולא צריך להרגיש סוטה לא התנהגת כך התנהגתה כמו בחור לפני גיוס עם הורמונים בשחקים מול אישה מפתה!!!!
לגבי לדבר עם אמא שלך תלוי בקשר ואם אתה מרגיש נח לדבר איתה על דברים אינטימיים ואם תרגיש יותר טוב עם עצמך אז תשתף אותה...אפשר לשתף חבר קרוב אם זה יקל עליך
אם העוזרת עושה זאת שוב בעיני אתה חייב לספר לאמא שלך, שהיא מפתה אותך...
האם ירגישו שמשהו השתנה זה תלוי בהתנהגות שלך אם זה השתנה בעקבות האירוע...עד כדי כך שישימו לב?
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
תשובה10/06/2016תודה על התשובה
דבר ראשון התכוונתי אם היא עלולה לספר לאמא שלי ולא אני ( אני ממש לא מסוגל או רוצה לספר לאמא שלי על זה על זה )
לא הבנתי גם למה אני צריך לוותר על הדבר הזה אם אני לא עושה שום דבר רע אתמול היא הגיעה אלינו עוד פעם בבוקר לא הטלבתטי אם להשאר בבית ולחכות לה אז בלילה לפני שהלכתי לישון אוננתי כדי שלא יהיה לי חשק בבוקר אבל זה לא עזר וממש התרגשתי לפני שהיא באה והודעתי בעבודה שלי שאני אאחר.
כשהיא באה היא היתה נחמדה אליי ואמרה שהיא הולכת להכליף בגדים לפני והיא מתחילה לעבוד ואז אני לא יודע איך העזתי ושאלתי אותה אם אני יכול לראות איך היא מחליפה בגדים והיא הסכימה
ראיתי אותה עם חזיה ותחתונים ( פעם ראשונה בחיים שלי ) ולא התאפקתי והתקרבתי אליה והתחלתי למזמז את שדיים והישבן שלה רציתי שהיא תוריד את כל הבגדים אבל היא לא הסכימה ואמרה שאני קטן מידי
ואז היא עוד פעם אוננה לי עם היד שלה עד שגמרתי
דרך אגב זה לו שהיא גדולה ממני בעשרים שנה היא גדולה ממני רק בכמה שנים והיא גם לומדת באוניברסיטה אז היא לא סתם מישהי שפותחת רגליים לכולם
אם היא רק מאוננת לי בלי סקס זה עדיין לא מתאים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)