מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממש מביך, ממש מדאיג: לא מרגיש כלום שמנסה לאונןינון11/06/2016
אז אני כבר כמעט בן 18, ועד היום כל פעם שאני מנסה לאונן בדרך ה 'קלאסית' אני לא מרגיש כלום, כן פורנו, לא פורנו, כן קרמים, לא קרמים, ניסיתי הכול ושום דבר לא עובד, הדבר היחיד שאני מצליח לעשות הוא להישכב על הריצפה ו בתזוזה)וכנראה מלחץ( לפלוט זרע, אבל לא מרגיש תענוג
מה לא בסדר איתי?!?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מרגיש כלום שמנסה לאונן
מירב שרון12/06/2016אתה מתאר מצב שאינך מצליח לחוש שום דבר בעת אוננות. אני מבררת האם יש לך תת תגובתיות למגע, למשל אם אתה נפצע, האם אתה חש כאב? או שזה בקטנה? אם אתה מקבל חיסון, זה כואב? או שאתה לא ממש מרגיש את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מרגיש כלום שמנסה לאונן
ינון12/06/2016לא, סף הכאב שלי רגיל. כואב לי שדוקרות אותי מחטים ודומיהן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מרגיש כלום שמנסה לאונן
מירב שרון24/07/2016שאלה נוספת - האם יש לך לפעמים קרי לילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה נוספת
ינון10/08/2016כבר לא, כיוון שאני משתמש בשיטה עם החיכוך ברצפה שהזכרתי מקודם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון11/08/2016ינון הרגלת את עצמך לאוננות בצורה מסוימת ועכשיו חשוב להרחיב את הרפרטואר של אוננות כדי שזה לא יגביל אותך יום אחד כשתהיה בזוגיות בהיבט המיניות. האם אתה נעזר בפנטזיות תוך כדי אוננות?
ינון14/08/2016כן, כפי שאמרתי מקודם, ניסיתי הכול לפני שפניתי לדרך הזו, וכפי שאמרתי איני מרגיש תענוג ממנה. או מכול דרך אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מרגיש כלום שמנסה לאונן תשובה
מירב שרון14/08/2016אני מציעה לפנות לטיפול מיני בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)