מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםעודד16/05/2008
שלום
אני נמצא אם מישהי כבר שנה אנחנו מדברים על יחסי מין ולאחרונה הגענו למסקנה ששנינו מוכנים לצעד הזה ושנינו מעט חוששים פעם ראשונה של שנינו אני רוצה לדעת אם אני יכול איך שהו להקל עלייה את הכאב אני יכול להביא אותה למצב שהיא תהיה רגועה אבל אני ישאר מעט לחוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומי אמר שזה אמור לכאוב לה?
ד``ר עידן מיליצ`ר17/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושב
עודד17/05/2008שזה די ידוע שלרוב הנשים בפעמים הראשונות שלהן יש כאב השריר עדיין נורא מכווץ לא ?
וגם הקריע של הקרום עצמו שאצלה הוא שלם היא לא הכי נעימה אז אני מניח שברגע ששריר מכווץ כלכך יכאב בפעמים הראשונות עד להסתגלות ושיהיה כאב במידה והקרום יקרע וגם אם לא זה יכאב כי הוא ימתח. אולי זה לא ככה אצל כולן אבל אצלה יש כאב ניסיתי להחדיר לה 2 אצבעות זה נורא כאב אבל הצליח ניסיתי גם לחדור אבל בסוף ויתרתי כי לא היה לנו המון זמן לזה באותו יום עכשיו להבא מה אני יכול לעשות להקל עליה לפחות במעט את הכאב
היא בתולה ודבר הכי גדול שהיה שם לפני 2 האצבעות שלי זה טמפון אני מניח שהמקום עדיין צריך להתרגל לחדירה של דברים גדולים מזה . ולפי מה שהיא אומרת זה לא ממש נעים זה שהיא מוכנה לעבור את זה איתי זה לא אומר שהיא חייבת לסבול כלכך אז אם יש דרך להקל.
אני ישמח לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)