שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    עודד
    16/05/2008

שלום
    אני נמצא אם מישהי כבר שנה אנחנו מדברים על יחסי מין ולאחרונה הגענו למסקנה ששנינו מוכנים לצעד הזה ושנינו מעט חוששים פעם ראשונה של שנינו אני רוצה לדעת אם אני יכול איך שהו להקל עלייה את הכאב אני יכול להביא אותה למצב שהיא תהיה רגועה אבל אני ישאר מעט לחוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• ומי אמר שזה אמור לכאוב לה?

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/05/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חושב

עודד
    17/05/2008

שזה די ידוע שלרוב הנשים בפעמים הראשונות שלהן יש כאב השריר עדיין נורא מכווץ לא ?
    וגם הקריע של הקרום עצמו שאצלה הוא שלם היא לא הכי נעימה אז אני מניח שברגע ששריר מכווץ כלכך יכאב בפעמים הראשונות עד להסתגלות ושיהיה כאב במידה והקרום יקרע וגם אם לא זה יכאב כי הוא ימתח. אולי זה לא ככה אצל כולן אבל אצלה יש כאב ניסיתי להחדיר לה 2 אצבעות זה נורא כאב אבל הצליח ניסיתי גם לחדור אבל בסוף ויתרתי כי לא היה לנו המון זמן לזה באותו יום עכשיו להבא מה אני יכול לעשות להקל עליה לפחות במעט את הכאב
    היא בתולה ודבר הכי גדול שהיה שם לפני 2 האצבעות שלי זה טמפון אני מניח שהמקום עדיין צריך להתרגל לחדירה של דברים גדולים מזה . ולפי מה שהיא אומרת זה לא ממש נעים זה שהיא מוכנה לעבור את זה איתי זה לא אומר שהיא חייבת לסבול כלכך אז אם יש דרך להקל.
    אני ישמח לשמוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו