טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בגיל 15 ויש לי חברה כבר 4 חודשים. אנחנו מתנשקים ומתחבקים וכשאני מרגיש את הגוף שלה בא לי קצת יותר. אני לא רוצה לעשות משהו שאסור ואני גם לא רוצה ללא הסכמתה. אם אני שואל את עצמי אז אני לא בשל למין מלא. אבל האם מותר לנו בהסכמה לגעת למטה. האם מותר לי לרדת לה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עצם זה שאתה שואל את השאלות שאתה שואל מראה דווקא על בגרות רגשית, רגישות והתחשבות בחברה שלך. המפתח זה תקשורת והסכמה וכל זמן שהכול נעשה ממקום של כבוד הדדי, בלי לחץ כלפי הצד השני, אין כללים לגבי מה נכון או לא נכון, יש מה נכון לכם כזוג. חשוב שתדברו אחד עם השני ותראה מה נכון לה, יש שלבים במגע, הרבה לפני מין אוראלי יכול להיות מגע מעבר לבגד באזור האיבר, ושוב רק אם זה בסדר מבחינתה ולא מרגישה שעושה את זה רק כדי לרצות אותך, אלא ממקום שזה גם מתאים לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד