אני עובד בחנות בגדים והכרתי מישהי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני עובד בחנות בגדים והכרתי מישהי
    ניר
    01/08/2016

שלום.
    אני בן 16 ו 3חוד' . בשנה שעברה עבדתי בחופש הגדול בחנות בגדים גדולה. ואחרי החופש המשכתי רק אחה"צ. עכשיו שוב חופש ואני עובד באותה חנות. יש לקוחות שאני כבר מכיר אותם והם באים ישר אליי. במיוחד בנות. יש 5 חדרוני הלבשה קצת גדולים מהרגיל עם מראה וכסא. אני עשיתי כמה נסיונות. ואחרי שאישה היתה נכנסת למדוד הייתי שואל אותה מבחוץ "נו אפשר להכנס לראות?" ואז הייתי נכנס מסדר קצת את הבגד פה ושם. יש לי כבר כמה נשים שנותנות לי להכנס אפילו שהם עם או אפילו בלי חזייה. יש אחת בת 40 שבאה לפני חודש לקנות בגדים לחתונה של חברה. היא מדדה כמה פעמים וכרגיל שאלתי אם אפשר להכנס וניכנסתי והיא הייתה עם חזייה אבל היא הורידה אותה כי רואים אותה מבעד לחולצה. אני הייתי המום והיא אמרה לי שטויות אתה בטח רואה באינטרנט.הבאתי לה חזיה מתאימה.אמרתי לה שגם המכנסים יפים ומונחים טוב ואז היא ביקשה שאני יביא לה את השמלה שהראתי לה בחנות, יצאתי ושוב חזרתי והפעם שוב היא עם חוטיני והחזיה שהבאתי לה. מאז הייתי פעמיים אצלה בבית. עשינו כמה דברים. לא עד הסוף.עכשיו שמעתי על המורה והתלמיד והבנתי שאסור ע"פ חוק. היא אמרה לי שזה לא רציני, זה רק לעשות כיף. והיא באמת נחמדה וכיפית וזורמת. ובאמת אני שואל אם יש בעייה עם זה על פי חוק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני עובד בחנות בגדים והכרתי מישהי - תגובה

דניאלה פרייפלד
    01/08/2016

אכן יש בעיה על פי החוק
    אבל לי יותר חשוב מה קורה לך
    תחילה תארת סקרנות של בחור מתבגר
    והיה לך אפשרות ״בזכות״ הנשים ״לשחק״ משחק
    סוג של מציצנות ומזל שבעל או מנהל/ משמרת לא תפס אותך
    במעשה.....
    אבל ללכל לאישה מבוגרת הביתה - לא מתאים
    לדעתי החוויה הראשונה שלך צריך להיות עם משהיא
    סביב גילך שתוכלו יחד לגלות וללמוד מיניות אינטימית
    בקשר זו או אחר איתה לא עם אישה מבוגרת שכנראה
    משעמם לה והיא ״משחקת״ בלפתות אותך גם נגד החוק
    ולא לדעתי בריא לנפש שלך יכול להיות שתרגיש בסוף מנוצל
    פגוע ....זה קשר לא שיוויוני
    אני מציע לך להפסיק איתה וגם את המשחק
    בחדרי ההלבשה ששם אתה עלול להסתבך עם במשטרה ולעבד מקום
    עבודה שמעריך אותך חבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא חוקי? הוא מעל 16!!

אבירם
    31/10/2016

מסכים לגמרי עם מה שאמרת לו. אבל למה לא חוקי??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל ההסמכה

מירב שרון
    31/10/2016

קטין שגילו למעלה מ-16 ופחות מ-18, כשיר, על פי החוק, לקיים יחסי מין בהסכמה. אבל כמו שענתה דניאלה מדובר ביחסים לא שוויוניים ורצוי לא להסתכן בעבירות של הטרדה מינית במקום עבודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו