הבנתי שהעובי הוא מה שבאמת קובע, אז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבנתי שהעובי הוא מה שבאמת קובע, אז
    נ
    18/05/2008

אני מניח שזה נשמע די טיפשי, אבל איך מודדים את גודל העובי? אני בן 15 וחצי ויש לי בערך 12, וקראתי כאן שהעובי הוא מה שבאמת קובע. מה זאת אומרת "עובי"? משום-מה אני לא מבין. ואיך אני מודד אותו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ל-נ שלום

מירב שרון
    19/05/2008

"זה לא הגודל שקובע, אלא מה שאתה עושה איתו..."
    "זה לא הגודל של הסירה, אלא התנועה של הים.."

זה לא פלא עם כל המסרים שיש בחברה שלנו, שאתה מעלה את השאלות שהעלית כאן לגבי מה באמת קובע בסוף, האורך או העובי.
    על מנת לענות לך על השאלה הראשונה, לפי מידע שהתפרסם מהמוסד של קינסי בשנות ה-40 המאוחרות, אורך הממוצע של פין הינו 14-15 ס"מ והעובי הממוצע של פין הינו 10-12 ס"מ. אתה יכול להשתמש בסרט מדידה.
    אז לשאלה לגבי העובי של הפין ומידת ההנאה: הרבה נשים וגברים יאמרו לך שזה לא האורך של הפין שקובע אלא העובי הוא בעצם מה שחשוב ויש בזה הרבה אמת. רוב העצבים שמגורים (גם בנרתיק וגם ברקטום) ממוקמים קרוב לפתח הנרתיק ולפתח הרקטום. זה גורם לאורך של הפין להיות פחות חשוב ולעובי של הפין יש יותר משקל כי זה בעצם המתיחה של הדפנות של הנרתיק או של הרקטום שמגרות את העצבים.
    מצד שני זה גם תלוי מי הפרטנרית, יש בנות שיעדיפו פין יותר דק כי אצלהן פתח הנרתיק יותר צר ואחרת זה עלול לכאוב להן.
    אז האם הגודל זה מה שקובע? האם זה האורך או העובי, או אולי שילוב מושלם בין השניים? ואולי זה בכלל הזווית?
    בסופו של דבר מה שהכי חשוב בסוף המשוואה זה לא הפין עצמו אלא המיומנות, הדאגה והתשוקה של האדם שמחובר אליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עובי 10-12 ס"מ? אולי התכוונת להיקף?

נ
    19/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן הכוונה להיקף

מירב שרון
    20/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו