מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא נעים בכללל אך חייבת לשאוליעל23/09/2016
אני מאוד רוצה להתנסות במין אנאלי אך פוחדת. לאחרונה ניסיתי לעשות משהו ואני מתביישת אך חייבת לשאול הכנסתי עיפרון דק ושמתי עליו ניילון צמוד שיהיה נקי. ממש לכמה שניות ואז הוצאתי אותו כי ירד לי גם דם ממש פחדתי התקלחתי וזה הפסיק . שאלתי האים חלילה גרמתי לנזק פנימי ואים כן מה יכול לקרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נעים בכללל אך חייבת לשאוללללל - תגובה
דניאלה פרייפלד24/09/2016קודם כל כל הכבוד על הסקרנות והרצון להתנסות
האיזור מאד עצבי ולכן אכן יכול להיות מענג
אך יחד עם זאת עליך להיזהר
אם הפסיק הדימום לא נראה לי שעשית נזק אך אם ממשיך רצוי ללכת לרופא!
עיפרון עם ניילון עדין קשיח מדי ....
בת כמה את* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 34 אכן הפסיק הדימו אך
יעל25/09/2016אני פוחדת כי אף פעם לא עשיתי דבר כזה. לכן אני לחוצה שלא חלילה פגעתי במשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 34 אכן הפסיק הדימו אך - תגובה
דניאלה פרייפלד25/09/2016שלום לך
אם הדימום הפסיק יש לשאר ששום דבר לא נפגע
להיות ערני אם כואב אם ממשיך דימום ללכת לרופא
אם ברצונך להמשיך ולגלות דרכים לענג את עצמך כולל מין אנאלי אני ממליצה לך להיכנס לחנות בנמל ת"א בשם סיסטרס שבתוך חנות בגדים קמהפו
שם תוכלי לראות חפצי עזר לעינוג מיני, כולל אנאלי ,שהם בטוחים לשימוש
את לא חייבת לקנות שם
רק לראות לתשאל את המוכרות ואז תוכלי לקנות יותר זול באינטרנט...אם תרצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)