הריון ומחלות מין מ"טיפות אהבה"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון ומחלות מין מ"טיפות אהבה"
    לילך
    13/12/2016

היי אני בת 16 כמעט ושנה וחצי עם חבר שלי. אתמול שכבנו בפעם השנייה והיה מצב שעשיתי לו ביד וראיתי נוזל זרע. הוא שם קונדום והחדירה הייתה עם קונדום. אבל בטוח שביד שלי ושלו נשאר זרע.. ואחכ נגעתי באיבר המין שלי. השאלה אם אני חשופה להריון ואולי אפילו למחלות מין (היו לו המון פרטנריות)??
    אשמח לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    14/12/2016

אני מבינה שהחדירה הייתה עם קונדום אז הסבירות להריון או למחלות מין היא מינימלית אלא אם כן קונדום נקרע או מחליק וזה לא מה שקרה. אם יש לך חשש מפני מחלות מין כי היו לו הרבה פרטנריות קודמות אפשר שתבקשי ששניכם תעברו בדיקות לשלול מחלת מין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימן כחול בכיפת הפין

דור
    22/12/2016

שלום,
    לאחר שהפרטנרית שלי ירדה לי, ויש לציין הייתה מעט צדי אגרסיבית, הבחנתי בפס כחול ככה/שחור על כיפת הפין..
    ככל הנראה בעקבות שהייתה אגרסיבית, שימוש בשיניים וכ'ו.
    האם זה יעבור? אם כן תוך כמה זמן? האם זה סימן כחול כמו כל סימן חבלה אחר בגוף והוא יחלוף?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    22/12/2016

אם אתה מודאג אתה יכול לקבוע תור אצל רופא אורולוג למען הסר חשש. אולי עד שיגיע התור זה כבר יעבור :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    22/12/2016

אם אתה מודאג אתה יכול לקבוע תור אצל רופא אורולוג למען הסר חשש. אולי עד שיגיע התור זה כבר יעבור :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו