נמשך לאישתו של דוד שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נמשך לאישתו של דוד שלי
    ליאור
    05/01/2017

היי

רציתי לשאול משהו לגבי מחשבות מיניות על אישתו של דוד שלי
    אני בן 17 והתחלתי לאונן בגיל 15 יש לי דוד שיש לו אישה ממש יפה עם חזה גדול ויוצא שאני מסתקל עליה הרבה בכל מיני ארועים משפחתיים ומפנטז עליה כשאני מאונן.
    האמת איך שאני רואה אותה אני ישר מרגיש שעומד לי ואז היא מתחילה לחבק את כולם ואותי חיבוק ממש צמוד זה אומר שהיא מרגישה את הזין שלי ?

אבל הבעיה היא שאני יושן אצלם בבית לפעמים. בחופש חנוכה ישנתי אצלם ולא הצלחתי להרדם עד מאוחר והדוד שלי לא היה בבית ויש לה שני ילדים הרבה יותר קטנים ממני,
    ומהמיטה שלי ראיתי שהיא נכנסת לאמבטיה עם מגבת ובגדים ביד שלה והבנתי שהיא הולכת להתרחץ ואחרי דקה היא יצאה משם כשהיא ערומה ורק עם תחתונים כי היא כנראה שחכה משהו אז בלי לחשוב הרבה הלכתי גם לכיוון האמבטיה כאילו שאני צריך לשירותים ויצא שנפגשנו בכניסה לאמבטיה ופשוט עמדתי מולה והסתכלתי על השדיים והתחתונים שלה ואז אחרי אולי 10 שניות היא אמרה לי ללכת לישון אבל לא זזתי ועוד פעם אחרי כמה שניות והיא כיסתה את השדיים שלה עם היד ועם היד השניה דחפה אותי קצת ואמרה שראיתי מספיק. אז הלכתי אבל איך שהיא נכנסה הצצתי לה דרך המנעול ואוננתי עד שגמרתי.

נראה לך שהיא יודעת מה עשיתי ?
    יכול להיות שהיא תספר לאמא שלי על מה שקרה ?
    האם זה נורא מה שעשיתי או שזה מותר כי זה לא גילוי עריות ,
    אני לא מפסיק לחשוב עליה ומתחנן איך לישון אצלה עוד פעם ולהציץ לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נמשך לאישתו של דוד שלי

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    07/01/2017

אין בעיה עם פנטזיות מיניות. אתה יכול לפנטז על מה שאת רוצה והכול לגיטימי זה לא מפריע לאף אחד. אבל אם זה יוצא מעולם הפנטזיות וזה גורם לך לבדוק את הגבולות במציאות, אתה מייצר מצב מאוד לא נוח עבור דודה שלך. וכן יתכן שהיא תספר, אז עדיף להישאר עם הפנטזיות שלך לגבי דודה שלך בעולם הפנטזיות ולא לבדוק את הגבולות שלהם במציאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו