כאבים נוראיים בזמן חדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים נוראיים בזמן חדירה
    מיה
    04/02/2017

היי, אז אני וחבר שלי החלטנו לשכב לפני כחודש (אנחנו בני 17).
    אני התחלתי את הטיפול עם גלולות מינס באותו חודש (בתחילת המחזור של אותו חודש כפי שהגניקולוגית שלי הורתה לי).
    בפעם הראשונה ששכבנו, בתנוחה המיסיונרית, מאוד מאוד כאב לי.
    לא השתמשנו בקונדום (מאחר ושנינו בתולים), ושמנו חומר סיכה.
    באותו יום ניסינו מספר פעמים (שלוש ליתר דיוק) עד שהוא גמר בתוכי, אבל היה לי מאוד כואב.
    לא ירד דם.
    נסינו מאז עוד שלוש פעמים, וכל פעם הפסקנו כי כואב לי מאוד.
    פעם אחת ניסינו עם כרית מתחת לאגן שלי ופעם אחת מאחורה (שבכלל הוא לא הצליח להחדיר).
    אני ממש מתוסכלת, והחלטתי להקשיב לגוף שלי ואנחנו מבצעים בזמן האחרון חדירה *מאוד* חלקית.. כלומר רק בערך 4-6 ס"מ מהאיבר שלו.
    אני לא יודעת אם הבעיה היא שאנחנו פשוט פיזית לא מתאימים כי אורך האיבר שלו זה בערך 18 ס"מ והוא עבה מאוד, או שאני פשוט לחוצה כי אני פחדתי ועדיין מפחדת שזה ייכאב..
    חשוב להדגיש כי אני מאוד אוהבת אותו, אנחנו כבר שנה ביחד והתנסנו בחוויות מיניות אחרות כמובן כמו מין אוראלי ואוננות ונשיקות והכל. הוא מכיר את כל הפנטזיות שלי ואני מרגישה איתו בנוח. בנוסף, אני לא מאוננת עם חדירה אף-פעם, אלא רק בגירוי ישיר של הדגדגן.
    אם כן אז מה הבעיה? עזרו לי בבקשה, כיצד אני ממשיכה מכאן? האם לפנות לגניקולוגית, האם להקשיב לגוף שלי ולהמשיך בחדירה חלקית? מה עושים? הוא לא לוחץ עלי, ואפילו הציע שנעשה הפסקה עם החדירה, אבל בכל זאת, אני מרגישה שזה משהו שאסור לפספס ואסור לי לוותר לעצמי בגלל שקשה. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים נוראיים בזמן חדירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    05/02/2017

חשוב מאוד שאת לא מוותרת לעצמך ושאת פונה לפורום להתייעצות. האם תוכלי לתאר את הכאב בחדירה? האם זה תחושת שורף/צורב? בכניסה? במהלך? אח״כ בעת מתן שתן? האם את הסתכלת על עצמך באיבר מקרוב עם מראה? האם את מכירה את האנטומיה של הפות? האם את משתמשת בטמפונים? האם אי פעם החדרת אצבע שלך לנרתיק? הרבה שאלות יש לי אלייך :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים

מיה
    05/02/2017

לגבי הכאב:
    בפעם הראשונה ששכבנו אני חטפתי פטריה וגינאלית וטיפלתי בה עם אגיסטן, ואז באמת גם שרף לי במתן השתן והיה לי גרד. עבר שלושה ימים לאחר הטיפול.
    עכשיו הכאב הוא בעיקר בחדירה, קצת קשה להסביר כיצד זה מרגיש, זה כאילו משהו מנסה להיכנס והחלל פשוט צר מדי אז בכוח זה שורף מאוד. לאחר החדירה יש לפעמים כאב קל שקצת מעקצץ אבל עובר מאוד מהר, ויש הרגשה של מעין הקלה שהעצם הזר יצא משם..
    אני משתמשת בטמפונים בערך מהמחזור השני שלי, ואני זוכרת שגם עם זה היה לי קצת בעיה להחדיר, אז בפעמים הראשונות שמתי עליו שמן זית.
    אבל כעת אני כבר מומחית בהחדרת טמפון ויש לי גם תנוחות שיותר קל לי להחדיר אותו - ד"א חשבתי לנסות את זה בסקס אבל אין לי מושג איך ליישם את זה עם חבר שלי מאחר והוא כמעט שני מטר ואני מטר שישים וחמש....
    לגבי האנטומיה של הפות - אני באמת הסתכלתי לפני שבועיים בערך בצורה מפורטת ושמתי לב שיש לי בכניסה לחור מין גוש כזה שנתלה ואין לי מושג מה זה..
    והדגדגן כמובן שאותו אני מכירה :), ואת הנרתיק עצמו אני מכירה מהיכרות עם הטמפון.
    אתמול אחרי שכתבתי את ההודעה ניסיתי לעשות תרגילים של שחרור והרפייה עם טמפון (במידה small) , ואיכשהו יצא שאוננתי איתו והייתי ממש גאה בעצמי שהצלחתי, כי קראתי שיש בנות שפשוט לא גומרות מחדירה אבל זה הוכיח לי שזה אפשרי, אני רק צריכה למצוא זווית מתאימה. מה שעשיתי זה שהחדרתי את הטמפון, לא הרבה בכלל, והזזתי אותו כלפי מטה (לא החוצה ופנימה). וזה היה מאוד טוב וגמירה מסוג שונה (לא יותר טוב מגמירה מהדגדגן באופן מפתיע, אבל אולי אני פשוט עדיין לא מיומנת).
    לפני ההתנסות אתמול, ניסיתי להחדיר אצבע וגם חבר שלי ניסה (להחדיר לי כמובן חחח) אבל מאוד מהר החלטנו לוותר על זה מאחר וזה פשוט לא הרגיש טוב....
    אבל זה עדיין לא פותר לי את הבעיה בגלל שאני החדרתי את הטמפון ממש טיפה, וגם כשהחדרתי אותו, זה היה טמפון, העובי שלו דק מאוד והוא כלום ושום דבר לעומת האיבר של חבר שלי.
    תודה רבה על ההתייחסות המהירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    05/02/2017

כל הכבוד לך על כל התושיה שאת מגלה כדי לחקור את המיניות שלך עם עצמך, מורידה בפנייך את הכובע, בהחלט לא מובן מאליו. יש מבנים שונים של פות - תיארת איך נראה שלך - מה שחשוב זה להתיידד עם עצמך ואת בהחלט עושה את זה. אני מציעה לנסות להבא למרוח מאלחש עזרקאין 5% 20 דקות לפני חדירה (המילה אירוח עדיפה על פני המילה חדירה :) יותר סימפטית - למרוח ב-U של פתח הנרתיק. . בהתחלה זה עלול קצת לשרוף אבל זה עובר וזה מטשטש את העצבים שאצלך כנראה מאוד רגישים שם. אפשר לקנות מאלחש בכל בית מרקחת ניו-פארם/סופר-פארם. אני מציעה לעשות כמה שיותר משחק מקדים לפני האירוח כולל אוננות הדדית ומין אוראלי הדדי שתהיי כמה שיותר מגורה ורטובה. ברגע שמארחת מאלחש לא כדאי שיעשה לך מין אוראלי כי תירדם לו הלשון ;)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרקאין

מיה
    05/02/2017

וואו, תודה רבה על הכל!
    רכשתי היום את המשחה עזראקין ויהיה ממש נחמד אם תוכלי לפרט לי יותר כיצד להשתמש בה, האם לדחוף אצבעות פנימה (אצבעות עם המשחה)? או רק בעצבים החיצוניים? ואם כן, הכאב הוא בעצם בעת חדירה מלאה, אז איך יעזור לאלחש את העצבים בחוץ?
    האם זה יגרום לבן זוגי פחות הנאה? האם זה יגרום לי פחות הנאה?
    האם זה פתרון תמידי, ואוכל להסתמך רק על משחה זו? האן ארגיש עצמאית באיזשהו שלב? כלומר, כוונתי היא - האם זהו פתרון זמני או לא?
    תודה מראש ותודה על ההתייחסות הקודמת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנחיות לגבי עזרקאין

מירב שרון
    06/02/2017

ניתן למרוח ב-U של פתח הנרתיק חיצוני ופנימי, וזה מטשטש את העצבים ברמה מספקת כדי להפחית את הרגישות והכאב זה לא מרדים לגמרי את האזור. כמה זמן למרוח? זה מאוד אינדיבידואלי. אני מציעה שתנסו את זה ותעדכני אם זה עזר ואם זה שיפר משמעותית אז מה טוב ואם זה עדיין לא מספיק אז אכוון אותך הלאה מה עלייך לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו