מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבר שלי אונן לידימיטל23/02/2017
היי
אני בת 16 ויש לי חבר ראשון בן 17, אין ביננו מין אבל אני כן מרשה לו לגעת בגוף שלי מעל הבגדים וזה מאוד כיף לי, היה לו יומולדת לפני כמה ימים אז עשיתי לו הפתעה ואחרי שהתקלחתי בבית שלו נכנסתי לחדר עם מגבת ( כשאני מתקלחת בבית שלי אני תמיד מתלבשת במקלחת ) ואמרתי לו שאני הולכת להתלבש לידו איך שהורדתי את המגבת הוא ישר הכניס את היד שלו לתחתונים הנתי מה הוא עושה אבל לא אמרתי כלום הוא קרא לי לשבת במיטה לידו והתחיל ללטף לי את החזה ואמר שהוא חיב לגמור הוא הוריד את המכנסיים והתחתונים וגמר כשאני לידו. זאת פעם ראשונה שראיתי איבר מין של בן והייתי מאוד נבוכה וגם הוא ממש התבייש. אני יודעת שהוא אוהב אתי אבל הוא ניצל אותי מינית ? אוננות זה לא משהו שעושים לבד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון24/02/2017חבר שלך הרגיש מספיק בנוח לאונן בנוכחותך זה מראה על אינטימיות רגשית גבוהה. כן היה חשוב שהוא יבקש ממך אישור שזה בסדר מבחינתך מראש לפני שהוא עשה את זה. חשוב שתאמרי לו את זה. אוננות זה משהו שכל אחד עושה עם עצמו אך אפשר גם בביחד. כמובן שחשובה ההסכמה ההדדית לכך ופה ברור שאת לא הבנת שזה מה שהולך לקרות והוא כנראה הניח שאת כן. חשוב שתהיה תקשורת מינית פתוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)