כמה שאלות לגבי מין אורלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות לגבי מין אורלי
    עינת
    13/03/2017

הייי

אני בת 19 ויש לי חבר קצת יותר גדול ממני ורציתי לברר לגבי מין אורלי, האם כשהגבר יורד לאישה ועושה לה מין אורלי הוא אמור ללקק לה רק את הדגדגן או שממש לחדור לה עם הלשון לתוך הפות ?
    וגם לפני כמה ימים חבר שלי מאוד רצה שאני אמצוץ לו בלי קונדום ( לשנינו זה קשר ראשון אבל אנחנו מחוייבים זה לזה ב100 אחוז ) אז מה שהדאיג אותי זה שלא רציתי שהוא יגמור לי בפה אז הוא הבטיח לי שזה לא יקרה אבל בפועל באיזה שלב הרגשתי שכן יוצא לו המון זרע ומאוד כעסתי עליו אבל הוא טוען שהוא לא גמר ושתמיד לגברים יוצא זרע לפני שהם ממש גומרים ושהם לא מרגישים את זה. וגם שהוא לא אונן כמה ימים לפני שנפגשנו אז אולי בגלל זה יצא לו הרבה זרע - זה נכון מה שהוא אומר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות לגבי מין אורלי

הוספת תגובה

• לגבי מין אוראלי

מירב שרון
    13/03/2017

בתגובה לשאלתך הראשונה, לגבי איפה הוא אמור ללקק אותך, אין לזה חוקים, הכול פתוח, מה שחשוב זה שתהיה תקשורת מינית פתוחה ושתכווני אותו לענג אותך איך שטוב לך, כל זמן שזה כמובן גם מתאים מבחינתו. לגבי שאלתך השנייה, אני מבינה שמרתיע אותך שהוא יגמור לך בפה, ולכן כעסת עליו כשהרגשת שיש נוזל זרע. מה שהוא אמר לך זה נכון, מאוד יתכן שמה שיצא ממנו היה נוזל מקדים ועל זה אין לו שליטה. יש גברים שמתקשים לשלוט על השפיכה באופן כללי אבל נוזל מקדים לא בשליטתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו