מיניות ותחושת ביטחון בבני נוער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיניות ותחושת ביטחון בבני נוער
    גל
    18/03/2017

שלום, יש לי חברה, אני בן 17 והיא בת 16.
    אנחנו כבר כ3 חודשים ביחד (לא כולל כמה חודשים שהיינו במעין "קטע").
    אני אוהב אותה והיא אותי, אבל מבחינה מינית אנחנו רק מתנשקים מעט ואין מגע גם בינינו באיברים המוצנעים.
    יצא לי לשאול אותה מספר פעמים האם היא מוכנה לסמוך עלי ולנסות איתי דברים חדשים (כמובן שלא לחצתי והצעתי דברים כמו רק שניגע אחד בשנייה ולא ישר נדלג ליחסי מין)
    והתשובה שלה תמיד שהיא לא רוצה.
    מצד אחד, אני מעריך את הדעה שלה, אני לא לוחץ אחרי שהיא מסרבת וכמובן שלא אפרד ממנה בגלל דבר כזה ואתן לה את הזמן בשביל זה.
    מצד שני, אני מאוד רוצה שזה יקרה כי אני מאוד אוהב אותה ואני רוצה לנסות איתה דברים כיוון שלפי דעתי זה חלק בלתי נפרד ממערכת יחסים ולכן זה אפילו מעצבן אותי לפעמים שהיא לא "זורמת" איתי, אפילו שאנחנו כבר הרבה זמן ביחד ואני לא איזה זר מהרחוב והיא יודעת שהיא יכולה לסמוך עלי.
    כמובן שאני לא משווה בינינו לבין זוגות אחרים אבל עדיין זה גם אחד מהגורמים לעצבים שלי לפעמים כי אני יודע שזה כן דבר שקורה אצל זוגות אחרים בגיל שלנו ואפילו בגילאים נמוכים יותר.
    השאלה שלי, ראשית, האם זה הגיוני שהנושא מעסיק אותי כל כך ושזה מעצבן אותי שהיא לא מוכנה להתנסות איתי? (שוב מזכיר אני לא מדבר על יחסי מין גם רוצה שזה יבוא שלב אחרי שלב)
    בנוסף, כיצד אני אמור לפנות אליה כדי שתוכל להרגיש בטוחה ולא תפחד, מה להגיד, מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    18/03/2017

אני מבינה את הרצון שלך להתנסות באינטימיות פיזית עם חברה שלך. אני גם מסכימה שזה נכון לעשות את זה באופן הדרגתי. אתה מציין שחברתך לא מרגישה מוכנה להתנסות במעבר למה שקורה ביניכם כרגע. אני מבינה שזה מתסכל אותך כי אתה משווה את עצמך לאחרים שנמצאים כמוך בזוגיות שהם כן מתנסים בעוד דברים לעומתך. אך היא החברה שלך וזה הקצב שלה. כנראה שמבחינת בשלות רגשית, היא עדיין לא בשלה למעבר למה שיש ביניכם כרגע ואם חשוב לך הקשר ביניכם, חשוב שתכבד את הקצב שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו