מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלות לגבי אוננות וכאבים אחריחסוי12/04/2017
שלום יש לי מספר שאלות ואני בן 14
1 רציתי לדעת האם זה בסדר שאני גומר על ילדות מהכיתה שלי?
2 רציתי לדעת האם זה הגיוני שאני נמשך לנשים אבל אוהב אצבעות ודברים בפי הטבעת
3 רציתי לדעת למה כואב לי בקצה של הפין יום אחרי שאוננתי פעמיים
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון12/04/20171. בפנטזיות מיניות הכול מותר.
2. כן זה הגיוני.
3. יתכן שאתה מאונן בעוצמות חזקות מדי. כמה זמן לוקח לך לאונן בערך? האם אתה נעזר בחומר סיכה כלשהו בזמן האוננות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות לגבי אוננות
חסוי12/04/2017אני לא משתמש בשום חומר ולוקח לי לפעמים עשר דקות ועם אני רוצה אז שעה
יש לי עוד שאלות
1 איך אפשר לאונן בלי פורנו
2 האם יש דרך לאונן ולהנות יותר
3 האם יש סוג פורנו שיותר טוב וכיף לאונן איתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון12/04/20171. אפשר לאונן בלי פורנו על ידי שימוש בדמיון. פעם לא היה פורנו...
2. רצוי להיעזר בחומר סיכה כי זה מדמה את הנרתיק (רטוב) להשתמש בדמיון בזמן אוננות וכמה שפחות לייצר תלות בגירוי ויזואלי/סרט.
3. כמה שפחות פורנו יותר טוב כי פורנו מייצר עיוות בתפיסה. יש פער עצום בין פורנו למציאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלות
חסוי12/04/20171 מה זה חומר סיכה
2 את מה לדמיין כשאני מאונן בלי פורנו
3 אלו הבדלים יש בין פורנו למציאות?
אשמח לתשובה מהירה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובות
מירב שרון13/04/20171. חומר סיכה על בסיס מים כגון KY Gel או Love Gel. ניתן למצוא בכל סניף של ניו-פארם/סופר-פארם ליד מדף הקונדומים.
2. לדמיין בזמן אוננות את כל מה שמגרה אותך/שמעורר אותך מבחינה מינית.
3. יש אינסוף הבדלים - לדוגמא - בפורנו כולם חלקים/חלקות. במציאות זה לא כך (בגיל ההתבגרות זה טבעי שהילד יהפוך לגבר והילדה לאשה בכך שיש סימני מין משניים כגון שיער ערווה בפין/בפות) , המשגל בפורנו נראה כאילו זה נמשך לנצח וזה לא כך במציאות ועוד ועוד כאלה דוגמאות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלות
חסוי13/04/20171 איך אני יסתיר מההורים שיש לי חומר כזה או שלא צריך להסתיר
2 את יכולה בבקשה לתת דוגמאות למה אפשר לדמיין כי זה קשה לי מאוד
3 אם פורנו הוא לא טוב אז למה מוציאים אותו?
תודה אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון13/04/20171. למה להסתיר? אין בזה בושה.
2. אתה יכול לקרוא ספרים של ננסי פרידיי על פנטזיות מיניות כדי לקבל רעיונות. יש ספר של פנטזיות מיניות של גברים שנקרא באנגלית Men in love
3. למה יש פורנו? כי זה תעשייה מאוד גדולה של כסף וניצול של גברים, נשים, ילדים וילדות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלות
חסוי13/04/2017אבל זה נראה לי מוזר שההורים ידעו שאני מאונן ושיש לי חומר כדי לאונן אני לא רוצה שהם ידעו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון13/04/2017אוננות אכן משהו פרטי ואישי שלך. אבל גם בחדר שלך מותר לך שיהיו לך דברים שהם אישיים ופרטיים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלות
חסוי13/04/2017האם אין חומר בבית שמדמה את הנרתיק חומר שמצוי בכל בית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)