מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטיות או סתם פנטזיותליסה07/05/2017
אני בת 16. לפני כ 3 שבועות נכנסתי למקלחת ואיך שאני פותחת את הדלת אני רואה את אחי בן 14.5 לבוש בתחתונים וחזיה שלי ומאונן. הייתי בשוק. נכנסתי אליו ואמרתי לו בשקט תוריד את הבגדים של יה סוטה. ויצאתי. אחרי זה בחדר ריחמתי עליו שאולי פגעתי בו. אז כשהוא יצא הלכתי אליו לחדר ובקשתי סליחה על מה שאמרתי. הוא התישב על המיטה והתחיל לבכות. אז ישר ישבתי על ידו ואמרתי לו שדבר ראשון זה לא בושה לאונן, כולם מאוננים. וחוץ מזה, פעם אחרת תשמור שהדלת נעולה , אבל אני לא רוצה שילבש לי את הבגדים. אז הוא אמר לי שהוא מנסה להפסיק אבל תמיד באמצע הוא פותח את ארון הכביסה ולובש את הבגדים שלי. הוא הבטיח לי שהוא יפסיק עם זה. אבל אני המשכתי לשים את הבגדים בארון כביסה במקלחת כי כולם שמים שם, ואם אני לא ישים אז אמא תתחיל לשאול שאלות אז הכנסתי אותם מתחת לכל הבגדים. אבל אחרי כמה ימים שאלתי אותו מה העניינים. ובכלל לא התכוונתי לנושא אז הוא אמר שהוא הפסיק אבל הוא לא מצליח בלי זה אז הוא לא יכל להתגבר ושוב פעם לקח . מאוד כעסתי, ושאלתי אותו אם הוא מפנטז עלי אז הוא אמר שלא אבל הוא לא רוצה להגיד על מי.הלכתי לחדר שלי ואז הוא בא אלי והתחננן שאני לא יספר לאבא ואמא. אז כדי להפטר ממנו נתתי לו תחתון וחזיה ישנים ואמרתי לו שיסתיר אותם וישתמש רק בהם ושיעזוב אותי השקט ושלא יגע בבגדים שלי יותר. הוא הכניס אותם מתחת לחולצה שלו והלך לחדר שלו. אבל מאז כבר 10 ימים שאני חושבת אולי עשיתי טעות, אולי הוא צריך עזרה, האם זו סטייה? האם זה יעבור לו?
תודה רבה. נ.ב: אולי אם אפשר שתכתבו גם לו תשובה כאילו שגם הוא פונה אליכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Cross-dressing ואוננות
מירב שרון07/05/2017את שואלת בשמך ובשמו. בשבילך אני מבינה שזאת הייתה חוויה לא סימפטית לגלות שאחיך משתמש בבגדי תחתון שלך כדי לאונן. נערים שעושים את זה בגיל הזה לפעמים זה סוג של התנהגות מרגיעה כדי להפחית חרדה, לפעמים זה מתפתח למעבר והופך להיות הדרך שלהם להתגרות מינית. אם זה מעורר בו רגשות של בושה/אשמה/חרדה וכד׳ תמליצי לו לפנות לסניף הכי קרוב של דלת פתוחה שם יקבל ייעוץ מקצועי וחסוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד
דניאלה פרייפלד07/05/2017אני מסכימה עם מירב
רציתי רק לומר לך שכל הכבוד שחשבת עליו
ופנית אלינו.
אני מקווה שבשבילו ,תוכלי להמשיך להראות לו שאת
מקבלת אותו ולנסות להתנהג אליו כפי שעשית בעבר .
הוא לא סוטה, הוא אחיך ויתכן שעבר עליו תקופה לא קלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?