נקודה אדומה על הפין -בן 17

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקודה אדומה על הפין -בן 17
    יוסי
    12/05/2017

היי יש לי נקודה אדומה על העטרת הפין ממש בין הפין עצמו לעטרה וזה ממש מפריע לי הלכתי לרופא עור והוא אמר לי שזה המנגיומה , בזיקפה זה ממש בולט ומפריע לי ולא בא לי שהפרטנית תחשוב שזה מחלת מין או משהו ובכללי לא באלי להרגיש לא רגיל , בקיצור זה ממש מפריע לי יש מה לעשות עם זה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקודה אדומה על הפין -בן 17

הוספת תגובה

תמונה

• שלום לך

מירב שרון
    12/05/2017

אני מבינה שזה מפריע לך. הגעת לרופא עוד בנדון. מה הוא המליץ לך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• תשובה

יוסי
    13/05/2017

שהייתי אצל הרופא זה לא הפריע לי אבל בזמן האחרון זה התחיל להפריע לי ועדיין לא הלכתי לרופא לשאול מה אפזר לעשות בגלל זה אני פונה לפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• המשך מענה

מירב שרון
    13/05/2017

הפורום כאן נותן יותר מענה בפן הרגשי/נפשי. מאחר והשאלה שלך יותר רפואית/פיזית אני מציעה שתגיע לחוו״ד רפואית בנדון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו