אני לא יודעת אם אני מחזיקה מספיק זמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יודעת אם אני מחזיקה מספיק זמן
    אנה
    29/05/2017

אני בת 16 וחצי וחבר שלי גדול ממני בכמה שנים, עוד לא שכבנו ואני בתולה והוא גם. יש לי שאלה קצת מביכה: בכל אופן אני קצת דואגת מזה שאני גומרת מהר מידי אולי, משום שבאוננות(ע"י גירוי של הדגדגן) לוקח לי בין 2.5 ל-9 דק' (4-5 דק' בממוצע) וגם אם אני גומרת פעמיים ברצף זה לוקח 7-15 דק'... ולחבר שלי- זה לוקח בין 20 דק' לשעה+; הוא אומר שהוא פשוט מושך את זה, אבל עדיין, אני לא בטוחה אם מה שיש לי זה נורמאלי ואחרי פעם או פעמיים שאני גומרת(פעמיים ברצף) כבר לא בא לי עוד...(לא אוננו זה לזה עדיין)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טוב ששאלת

דניאלה פרייפלד
    29/05/2017

כל הכבוד שאת לומדת להכיר את מיניותך
    ויופי שאת עדין לומדת ומגלה איתו את מיניותך וגם את שלו
    טוב לשמוע שאתם לוקחים את זמנכם עד שתחליטו ללכת
    עד למין מלא.
    לגבי זמני אוננות בעצם אין זמן מוגדר ואת מצינת שכל פעם זה אחר עם עצמך
    וכך גם יהיה איתו הוא יצתרך ״ללמוד״ איך טוב לך להגיע לאורגזמה שהוא לוקח חלק ואת לא ...הוא גם יצתרך ללמוד אותך שהוא נכנס אליך כי זה שונה עבורו מאוננות
    לגבי המענה שלו שהוא לומד להחזיק זה לא בהכרח עובד לנשים אבל את יכולה לנסות לעצור מעט שאת מרגישה שאת מתקרבת לסי ואז להמשיך מקווה שעזרתי
    לא לשכחשתחליטו להתקדם אמצעי מניעה
    והעיקר הדרך להינות לא השוואת אורגזמות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו