שאלה על יחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על יחסי מין
    איתי
    14/06/2017

שלום רב , אתמול שכבתי עם לחברה שלי ( אני בן 17 והיא בת 16.5 )
    ונכנסתי את איבר מיני אל החור הקטן יותר בתחת שלה ואחרי ששכבנו ונהנו 😌 הוצאתי את איבר מיני ( הייתי עם קונדום ) והקונדום היה קצת מלוכלך ונהיה קצת חום . השאלה שלי היא לאיזה חור צריך להכניס את איבר מיני ומאיזה חור יוצא הקקי כדי שאיברי לא מתלכלך הקקי. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על יחסי מין

הוספת תגובה

• שלום

מירב שרון
    14/06/2017

המילה ״זיון״ מאוד בוטה בהתייחס לכך שאתה מדבר על חברה שלך. אם עושים מין אנאלי (החדרת פין לפי הטבעת) מומלץ להשתמש בכללי היגיינה. רצוי שאחרי שהפין חודר לפי הטבעת (משם יוצא הצואה) לא להכניס את הפין לנרתיק כי זה מעביר הרבה חיידקים, מומלץ להתנקות היטב לפניכן. בסקס כל עוד הכל נעשה בהסכמה ומאוד רצוי עם אמצעי מניעה, אפשר שהפין יחדור לנרתיק ואפשר גם לפי הטבעת. עוד טיפ לגבי מין אנאלי - מומלץ להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY Gel או Love Gel ולעשות את זה לאט לאט ובאופן הדרגתי. אצבע אחת, אח״כ 2 עד גודל היקף הפין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו