גילוי עצמי מיניות ומדע מומלץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גילוי עצמי מיניות ומדע מומלץ
    הדסה
    16/06/2017

לום אני בחורה דתיה בת 24 , לפני תקופה שמעתי על המושג אורגזמה והתחלתי להכיר את גופי. למדתי קצת לגעת בעצמי ובינתים אני נוגעת דרך הבגד ,
    רציתי ללמוד לגעת ישירות - והשאלה שלי היכן כדאי לגעת יותר האם יש נקודות יותר מומלצות
    ועוד שאלה אני חשה ברגישות בחור של התחת-האם כדאי לגעת שם או שזה לא רגישות אמיתית
    אגב יש לי שער ערווה מלא גם מאחור, אז לפעמים אני חושבת שזה גורם לרגישות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    16/06/2017

מאוד חשוב שאת לומדת להתחבר לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה מגירוי חיצוני בדגדגן, 1/3 מגיעות לאורגזמה מהחדירה. גם אזור פי הטבעת עם שיער/בלי שיער יכול להוסיף לגירוי ולעוררות. הכול עניין של חקירה עצמית וגילוי עצמי. אז תמשיכי במסע שלך עם עצמך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילוי עצמי מיניות

הדסה
    16/06/2017

תודה מירב איך כדאי לגעת כדי להגיע לאורגזמה? הדגדגן הוא במקום הערווה?
    והאם צריך להרטיב את המקום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    16/06/2017

יש נשים שמגע ישיר בדגדגן הוא יותר מדי עבורן כי יש שם אלפי עצבים וזה אזור סופר רגיש. יש שיעדיפו גירוי מסביב לדגדגן, וכן אפשר להיעזר בחומר סיכה או לנסות לענג את עצמך במקלחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שאני אומר

שלום יוספטל
    18/06/2017

שלום
    אני בחור מסורתי בסיסי.
    שמעתי פעם משהו שאמרו אצל הדתיים שנקרא "חילול השם" ואני אסביר למי שלא מבין: אם חרדי הולך ליד חילוני או גוי ועושה משהו שאסור לפי התורה והחילוני אומר 'ככה נראים החרדים?' זה חילול השם
    אז את בחורה דתית וסליחה שאני אומר, איך את מעיזה להכנס לאינטרנט בכלל? ואם כבר נכנסת אז לפורום סקס? ולא סתם עוד להוסיף שאלה?
    האתר הזה מדהים ובמיוחד הפורום הזה שמתייחסים כמו שצריך ויש מענה הולם.
    אבל עדיין ולא בגזענות אלא בתור אחד שעובד עם דתיים זה לא היית אמורה להכנס לפה ושוב אין לי משהו נגד האתר.
    בתקווה שדברי השפיעו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנא להימנע מלשפוט אחד את השני בפורום

מירב שרון
    18/06/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו