מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גילוי עצמי מיניות ומדע מומלץהדסה16/06/2017
לום אני בחורה דתיה בת 24 , לפני תקופה שמעתי על המושג אורגזמה והתחלתי להכיר את גופי. למדתי קצת לגעת בעצמי ובינתים אני נוגעת דרך הבגד ,
רציתי ללמוד לגעת ישירות - והשאלה שלי היכן כדאי לגעת יותר האם יש נקודות יותר מומלצות
ועוד שאלה אני חשה ברגישות בחור של התחת-האם כדאי לגעת שם או שזה לא רגישות אמיתית
אגב יש לי שער ערווה מלא גם מאחור, אז לפעמים אני חושבת שזה גורם לרגישות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון16/06/2017מאוד חשוב שאת לומדת להתחבר לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה מגירוי חיצוני בדגדגן, 1/3 מגיעות לאורגזמה מהחדירה. גם אזור פי הטבעת עם שיער/בלי שיער יכול להוסיף לגירוי ולעוררות. הכול עניין של חקירה עצמית וגילוי עצמי. אז תמשיכי במסע שלך עם עצמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגילוי עצמי מיניות
הדסה16/06/2017תודה מירב איך כדאי לגעת כדי להגיע לאורגזמה? הדגדגן הוא במקום הערווה?
והאם צריך להרטיב את המקום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון16/06/2017יש נשים שמגע ישיר בדגדגן הוא יותר מדי עבורן כי יש שם אלפי עצבים וזה אזור סופר רגיש. יש שיעדיפו גירוי מסביב לדגדגן, וכן אפשר להיעזר בחומר סיכה או לנסות לענג את עצמך במקלחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני אומר
שלום יוספטל18/06/2017שלום
אני בחור מסורתי בסיסי.
שמעתי פעם משהו שאמרו אצל הדתיים שנקרא "חילול השם" ואני אסביר למי שלא מבין: אם חרדי הולך ליד חילוני או גוי ועושה משהו שאסור לפי התורה והחילוני אומר 'ככה נראים החרדים?' זה חילול השם
אז את בחורה דתית וסליחה שאני אומר, איך את מעיזה להכנס לאינטרנט בכלל? ואם כבר נכנסת אז לפורום סקס? ולא סתם עוד להוסיף שאלה?
האתר הזה מדהים ובמיוחד הפורום הזה שמתייחסים כמו שצריך ויש מענה הולם.
אבל עדיין ולא בגזענות אלא בתור אחד שעובד עם דתיים זה לא היית אמורה להכנס לפה ושוב אין לי משהו נגד האתר.
בתקווה שדברי השפיעו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא להימנע מלשפוט אחד את השני בפורום
מירב שרון18/06/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)