מידע רפואי
פורומים
- טרשת נפוצה
- גניקולוגיה ורפואה סינית
- כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- ויטמינים תוספי מזון
- גיל המעבר
- גניקולוגיה נערות
- פונדקאות
- תזונה טבעית
- רפואת משפחה
- פדיקור
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- מחלות ריאה בילדים, הפרעות נשימה
- חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם
- נשירת שיער
- הורים ומתבגרים, גיל ההתבגרות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל
- כמה שאלות על יחסי מיןמלכה20/06/2017
שלום רב
יש לי מספר שאלות
1-האם בעת התפתחות הדגדגן טרם הווסת או עם קבלת הווסת הראשון האורגזמה היא חזקה מאוד ואחכ דועכת?
2-האם אורגזמה מאוננות שונה מאורגזמה בידי הכנס פין לפות בשעת יחסי מין אמיתיים?
3- אם אני בשנות 20 לחיי....זוכרת שבעת היותי קטנה בת 12 13 כל פעם שטיפסתי על חבל או על עמודים סולמות וכו היתי פשוט נצמדת לחבל מרוב תענוג של איזה רבע שעה ולא ממשיכה לטפס-כיום מבינה שזו אורגזמה. אני עדין בתולה...אבל באוננות לא מצליחה לחוות כלל אורגזמה.
האם אחווה אותה?האם באוננות לא מרגישים כמו יחסי מין אמיתיים?
יותר מכל רוצה לשאול האם חלילה טיפוס מאסיבי על חבל...או סולם-יכל להרוס משהו בדגדגן או באורגמות? יש לצין שמיד אחרי קבלת הווסת הפסקתי להרגיש כל אלו.בגיל1 3 או 12.זה נעלם.חשבתי שדובר בשעת התפתחות האיברים היתי מרגישה אורגזמה בכל מצב שבו מקרבת הישבן למשהו ונהניתי מאוד.כיום זה נעלם.
שנית-האם קרום בתולין יכול להקרע ללא יחסי מין רק מאוננות עם דחיפת 2 אצבעות פנימה?במידה ולא יורד דם לא נקרע?
תודה רבה
מלכ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון20/06/2017יש קשר בין מעגל המחזור לאורגזמה ויש יותר סבירות לאורגזמה בזמן ביוץ. לא סותר שאפשר לחוות אורגזמות גם במהלך שאר החודש בלי קשר למחזור.
מה זה נקרא ״יחסי מין אמיתיים״? כל מה שקורה בסקס שלא כולל חדירה זה גם סקס. זה מה שנקרא outer-sex. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה מגירוי חיצוני בדגדגן ולא מהחדירה עצמה. חווית האורגזמה משתנה אצל כל אחת מבחינת עוצמות ומבחינה חוויה רגשית ומכל הבחינות צריך לחוות כדי לגלות מה זה עושה. אני מבינה שבאוננות אינך חווה אורגזמה. ממליצה לך לקנות את הספר ״לעצמך - מיניות האשה״ של ד״ר לוני ברבך ובעזרתו תלמדי איך לענג את עצמך. טיפוס מאסיבי על חבלים. מה הכוונה? את חוששת שעשית לעצמך נזק לאזור הדגדגן? לכי לרופאת נשים להיבדק. קרום הבתולין זה כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב. לא מחייב שיהיה דימום במיוחד אם זה נעשה באופן הדרגתי, קודם אצבע, אח״כ 2 וכד׳ עד גודל היקף הפין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?