מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על משך אוננותדור25/06/2017
היי אני בן 16 מופנם ושקט ומדי כמה ימים אני אוהב לגעת בעצמי ולהנות מההתקשות במשך שעה- שעתיים בלי להוציא וזה מרגיע אותי ועושה לי טוב. רציתי לשאול אם זה לא יותר מידי זמן רצוף
וגם בדרך כלל אני חושש להוציא זרע כי אני מפחד שיקח לי מהאנרגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון25/06/2017האם אתה נעזר בגירוי ויזואלי או בדמיון? משך הזמן של זרימת דם לפין של שעה-שעתיים זה הרבה זמן אבל לא מייצר נזק כי זה נגרם באופן טבעי. אין לך ממה לחשוש לגבי אובדן אנרגיה, זה מתחדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה על אוננות
דור25/06/2017יותר מתמקד בתחושות ומחשבות ארוטיות
ותודה על התשובה עכשיו אני מרגיש יותר רגוע להוציא ולפרוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי נכון להתמקד במחשבות ובתחושות
מירב שרון25/06/2017ושמחה שתשובתי הרגיעה אותך :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דור25/06/2017האם יש דרך להגביר את כמות הזרע כדי להאריך את משך הפורקן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיכוב שפיכה
מירב שרון26/06/2017יש דרכים שונות לעכב את השפיכה אם זאת השאלה שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התייעצות
דור28/06/2017לעכב את השפיכה אני מצליח, כי כאשר האיבר בקישוי אני נוגע בו בעדינות ופחות בעטרה שהיא יותר רגישה כדי למשוך את ההנאה וכוונתי ברגע השיא בשפיכה איך אפשר להגביר את שפיכתהזרע ?
והאם עוצמתהגירוי משפיעה על איכות השפיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון28/06/2017אין קשר בין כמות הזרע לעוצמת האורגזמה או האיכות שלה. אז חבל להשקיע בזה אנרגיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?