התרגשות בזמן שהרופאה בודקת אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התרגשות בזמן שהרופאה בודקת אותי
    דין
    26/06/2017

שלום
    אני בן 14.5 עוד מעש. ויש לי בקע במפשעה. לפני כמה שבועות ספרתי לאבא שלי והוא ראה את זה ואמר שחייבים ללכת לקופ"ח. אחותי אגדולה באה איתי לקופ"ח אין לי אמא. וכשחיכיתי בתור התרגשתי מאוד כי הרופאה תבקש ממני להתפשט למטה.
    וכשניכנסתי לרופאה היא אמרה לי לשכב במיטה . נשארתי עם התחתון וכבר הייתה לי זקפה חלשה. והיא באה וראתה את הבקע והורידה עוד טיפה את הגומי של התחתון אני התרגשתי מאוד והיא אמרה לי שזה טבעי אבל היא חייבת להסתכל. היא לחצה קצת על הבקע כדי לדחוף אותו לבטן אבל כבר כל התחתון נרטב לי. היא יצאה והביאה לי מגבונים ואמרה לי שצריך ניתוח. אכשיו יש לי תור לטרום ניתוח בביה"ח ואני מפחד שזה יקרה לי שוב הפדיחה הזאת.
    מה עושים שזה לא יקרה עוד פעם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• רפואה שלמה

דניאלה פרייפלד
    26/06/2017

מצטערת שאתה זקוק לניתוח
    אכן הרופאה צדקת זה נורמלי לגיל שלך זיקפה פליטה
    ונכון זה פדיחה
    אין תשובה חד משמעית מה עליך לעשות שזה לא יקרה שוב
    אני משארת שביום הניתוח תהה קצת מודאג והמחשבות שלך היו סביב כל ההתרחשויות באותה היום יש לשאר שזה ימנע את האירוע מלחזור על עצמו ...אם לא זה אז תחשוב על דברים אחרים , תשיר לעצמך....תסיח את עצמך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו