מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על העדפת סקסרונן20/07/2017
היי, אני בן 16 ויש לי חברה שגדולה ממני בכ-10 שנים
ואנחנו אוהבים להיות ביחד בעיקר לסקס
לא כל כך נעים לי אבל אני רוצה לשאול על סיטואציה.
היא אוהבת שאני מלקק לה בטוסיק תוך כדי שהיא מוצצת לי
בדרך כלל כשהיא יושבת עלי ולפעמים הפוך. זה מגרה אותה כי היא רגישה שם ואותי גם זה מגרה
רציתי לשאול האם זו סטיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טוב שאתה שואל
דניאלה פרייפלד20/07/2017למרות האי נעימות
לא זאת לא סטיה
היא מכירה את גופה , מה עושה לה טוב
וכל עוד שאתה מסכים
יש לי דאגה אחת שבעתיד אם הקשר לא ימשיך, יהיה לך צפיה למפגש מיני זהה עם בחורה צעירה ואולי לא מנוסה כמוך
ויתכן שיהיה לך מפגש פחות מהנה ...כך את בחשבון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התייעצות
רונן21/07/2017תודה על התשובה . רציתי לשאול יש לנו מפגשים בערך פעם בשבוע וכשאני לבד אני מפנטז עליה בלילה אבל לא מצליח לשפוך ולהגיע לאורגזמה רק איתה ביחד היא יודעת איך לגרום לי בצורה הכי טובה גם-אני אוהב להריח את התחתונים שלה, האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר או
דניאלה פרייפלד21/07/2017לא בסדר
היות ופנית שוב הפעם יש לי כמה השדות
ואולי לא תאהב מה אכתוב
היות והיא מבוגרת ממך ואתה קטין
אתה צריך ״ להסכים״ לכל מה שקורה בניכם
אם לא מתאים/ נראה לך מה שקורה במפגש
עצור. שוב אתה מתרגל למיניות שיתכן ולא יהיה לך
אם בחורה צעירה ותהיה מתוסכל..
לגבי האוננות נשמע שאתה מתרגל גם איתו
אז תנסה לפנטז על משהיא אחרת תגוון תסריט
תגוון מגע על הפין
לא להיות מקובע רק עליה ועליה
אתה הבמאי תשחרר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)