מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי באוננות ללא עוצמהלירון17/08/2017
שלום
חבר הפנה אותי לפורום על קושי שלי
אני אספר קצת. אני בכיתה י ובגלל קושי בלימודים יש לי שיעורים פרטיים ולאחר תקופה המורה אמרה לי שאני צריךלפרוק לחץ שמפריע לי בלימודים וניסתה ללמד אותילאונן ולא הבנתי מה היא מתכוונת. אז היא אמרה שהיא צריכה לבדוק אם זה בסדר אצלי ונגעה לי עד שהרגשתי התקשות בשלב מסוים היא הרימה את החצאית ורצתה שאלקק לה בין הרגליםתוך כדי שהיא נוגעת לי ופתאום הרגשתי בעוצמה כזאת שפורץ לי נוזל לבן שלא הבנתי מהו
זה גרם לי להתחיל לפנטז בלילה ולגעת אבל הבעיה שאני נוגע אבל בשלב מסוים זה נופל ואני לא מצליח להגיע לעוצמה שיצא לי הנוזל. ככה כבר הרבה זמן עד שחבר הפנה אותי לפורום
אשמחלעצה ממי שמבין בזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה שאתה מתאר
מירב שרון18/08/2017אלא אם כן אתה מתאר כאן פנטזיה מינית שיש לך (ושם מותר שיקרה הכול) נשמע שהמורה מנצלת את המעמד שלה לרעה ומנצלת אותך מינית. ממליצה לך לפנות לסניף הכי קרוב של ״דלת פתוחה״ ולספר מה שקרה לך. כמו כן כדאי מאוד לשתף את ההורים במה שהיא עשתה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה באותו ענין
לירון18/08/2017זה ארע לפני תקופה.
הענין שמאז התחלתי לגעת ויש לי התקשות
וכשני מרפה מהמגע כדי להנות , לאחר כמה דקות מגיע ריפיון
ולא יוצא לי
מה צריךלעשות כדי להצליח לשפוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להרפות
מירב שרון18/08/2017ברור שכשאתה מרפה, תהיה היחלשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לירון18/08/2017אני ינסה, אבל זה פשוט יבש ולא נעים לגעת הרבה
במה כדאי להעזר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
לירון18/08/2017אני אנסה. אבל במגע יש יובש ופחות נעים לגעת
במה כדאי להיעזר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון18/08/2017אפשר להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY GEL או LOVE GEL. ניתן למצוא ליד מדף קונדומים בכל בית מרקחת של ניו-פארם/סופר-פארם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי
לירון20/08/2017תודה
ניסיתי עם הג'ל שהמלצת
ההרגשה חדשה לי והיה ממש נעים
והרגשתי שחרור בפליטה
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה שזה עזר לך
מירב שרון20/08/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)