מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצה לעיכוב של השפיכהמתבגר19/08/2017
אשמח לעצה איך ניתן לעכב שפיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח
דניאלה פרייפלד19/08/2017לדעת בן כמה אתה
ותוכל לפרט קצת מדוע אתה חושה שאתה גומר מהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבענין עיכוב של השפיכה
מתבגר19/08/2017אני בן 21 ובמהלך קיום היחסים קשה לי לשלוט בשפיכה ולאחר כמה דקות של חיבור אני גומר.
יותר זה קורה לאחר כמה ימים שלא שכבתי עם אשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה
דניאלה פרייפלד19/08/2017שאתה מתאר, לגיל שלך, קורה ללא מעט בחורים צעירים
אתה מאד מגורה ושסוף סוף, שאתה בקשר אינטימי, אתה גומר מהר
האם בפעם השני אתה יותר שולט ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבפעם
מתבגר20/08/2017נוספת במהלך הסקס זה יותר בשליטה וזה יכול להימשך זמן ארוך יותר
או שאני בתנוחה שאני יכול להוציא את האיבר כדי לעכב את השפיכה
אבל לאחר כמה ימים זה שוב יוצא מהר תלוי בעוצמת הגירוי
(באנאלי הגירוי מאוד חזק ואני גומר מהר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה
דניאלה פרייפלד20/08/2017לפי בתאור שלך הכל בסדר
אתה חייב להירגע אחרת אתה עלול היכנס למעגל קסמים
שלילי ותשכנע את עצמך שיש לך ביעה
אין לך
אתה מתאר שבפעם השינה אתה מחזיק ושולט
יוצא כדי להירגע....
מין אנאלי הרבה יותר לוחץ על הפין ולכן אתה גומר מהר
וגם לאחר תקופה ללא מפגש מיני
האם אתה מאונן בין המפגשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאשר
מתבגר20/08/2017יש כמה ימים בין מפגש
ואני מאונן יש יותר שליטה.
אבל בסקס יש דרך להשהות גם
בחיבור אנאלי בלי לצאת מהחור או שלהוציא מדי פעם זה
האפשרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)