מותר לי להסתכל ולאונן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מותר לי להסתכל ולאונן?
    בת 15.5
    19/08/2017

היי

הגיעו לנו קרובי משפחה רחוקים שיושנים אצלנו בבית ובחדר שלי במיטה נפרדת יושן בן 19 ונראה לי שאני עושה דברים שאסור לי.
    אולי הוא חושב שאני עדיין ילדה אפילו שאני ממש לא, הוא יושן עם תחתון בוכסר ובלי שמיכה ואני ראיתי לו את הפין שיוצא לו מהתחתונים ופעם אחת ראיתי אותו מאונן יכול להיות שבן מאונן מתוך שינה? כי הוא הפסיק אחרי איזה דקה בלי שיצא לו משהו.
    כל פעם שאני רואה משהו כזה אני מאוננת בשקט מתחת לשמיכה זה סוטה שאני עושה את זה ומציצה לו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מותר לי להסתכל ולאונן?

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    21/08/2017

לא ציינת את גילך. קצת בעייתי ששמו אותכם באותו חדר. אני מניחה שלא הייתה ברירה אחרת ומקווה שזה עניין זמני. זה לא אשמתך שאת נחשפת למה שנחשפת ומותר לך לאונן ולפנטז על מה שאת רוצה. אני כן ממליצה שתדברי עם הורייך על כך שלא נוח לך עם כך שאתם ביחד בחדר אם המצב הזה ממשיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את

דניאלה פרייפלד
    21/08/2017

לא סוטה
    את מתבגרת סקרנית ומה שקורה איתו מעורר ומגרה אותך
    אני מסכימה עם שרון רצוי לבקש לא לישון איתו באותה חדר
    את בכל זאת מתבגרת צעירה... ואת לא יודעת לאן זה יכול להוביל
    חבל להיות בסיטואציה כזאת
    זה נשמע תמים אך בכל זאת לא סיטואציה שלא השגרה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו