מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מותר לי להסתכל ולאונן?בת 15.519/08/2017
היי
הגיעו לנו קרובי משפחה רחוקים שיושנים אצלנו בבית ובחדר שלי במיטה נפרדת יושן בן 19 ונראה לי שאני עושה דברים שאסור לי.
אולי הוא חושב שאני עדיין ילדה אפילו שאני ממש לא, הוא יושן עם תחתון בוכסר ובלי שמיכה ואני ראיתי לו את הפין שיוצא לו מהתחתונים ופעם אחת ראיתי אותו מאונן יכול להיות שבן מאונן מתוך שינה? כי הוא הפסיק אחרי איזה דקה בלי שיצא לו משהו.
כל פעם שאני רואה משהו כזה אני מאוננת בשקט מתחת לשמיכה זה סוטה שאני עושה את זה ומציצה לו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון21/08/2017לא ציינת את גילך. קצת בעייתי ששמו אותכם באותו חדר. אני מניחה שלא הייתה ברירה אחרת ומקווה שזה עניין זמני. זה לא אשמתך שאת נחשפת למה שנחשפת ומותר לך לאונן ולפנטז על מה שאת רוצה. אני כן ממליצה שתדברי עם הורייך על כך שלא נוח לך עם כך שאתם ביחד בחדר אם המצב הזה ממשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת
דניאלה פרייפלד21/08/2017לא סוטה
את מתבגרת סקרנית ומה שקורה איתו מעורר ומגרה אותך
אני מסכימה עם שרון רצוי לבקש לא לישון איתו באותה חדר
את בכל זאת מתבגרת צעירה... ואת לא יודעת לאן זה יכול להוביל
חבל להיות בסיטואציה כזאת
זה נשמע תמים אך בכל זאת לא סיטואציה שלא השגרה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)