מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיום יחסים בגיל צעירנדב04/09/2017
שלום שמי נדב אני בן 14 ואני לומד בעיר רחוקה מההורים ואני גר שם אצל משפחה דתית . אני מדי פעם מאונן בלילה והייתי שומע את ההורים איפה שאני ישן מקיימים יחסים וזה גרם לי לפנטז. פעם אחת בלילה נכנסה האמא לחדרי וראתה אותי בלי בגדים וזה ואז היא חזרה אחרי כמה לילות ונגעה בי ובסוף שכבנו ממש. ובדיוק בעלה טס לחול והתחלנו לשכב בחדר הורים. ורציתי לשאול אם זה יכול לגרום לי נזק בחיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדב
דניאלה פרייפלד05/09/2017שלום לך
לא הייתי אומרת נזק לחיים
אך כן פגיע בנפש
אתה בן 14 די בתחילת הגילוי המיני שלך
ובמקום ״לגלות״ לפנטז אותו אתה חיי אותו
עם אישה שמבוגרת ממך בהרבה!!!
קודם שתדע שהיא עוברת על חוק כי אתה קטין
בעיני החוק.
היא מנצלת אותך וזה לא לטובתך ( אפילו אם תומר שיש
הנאה) לתווך הארוך לדעתי זה עלול לפגוע בך האיך
לגשת לבחורה צעירה 17+
אני מציעה לך אם אתה יכול לדבר עם ההורים
שלך ואם לא תתקשר לדלת פתוח ושם תוכל לברר
מה לעשות אתה לא חייב להזדהות
בנתיים האם אתה יכול לישון אצל חבר מהלימודים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)