מידע רפואי
פורומים
- יחסים, זוגיות ונישואין
- שומנים בדם, מחלות לב
- נכויות, אחוזי נכות
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- המופיליה
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- אלימות במשפחה
- ויטמינים תוספי מזון
- טיפול תרופתי להרזיה וניתוחים בריאטריים
- מחלות ריאה אסטמה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- טיפול בכאב ואלרגיות- דיקור נוירו סנסורי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
- התנסות במגע בגוף ללא פליטהמנשה26/09/2017
שלום אני בן 15 . בתקופה האחרונה התחלתי לגעת בעצמי יותר לפני השינה (אני ישן בפנימיה)כשיש לי התקשות. בד"כ אני נוגע דרך הבגד ולפעמים מגע ישיר. הענין שאני לא מצליח להגיע לפליטת זרע האם אני לא נוגע נכון? והאם יש אזור באיבר שיותר רגיש כדי להגיע לפליטה
אציין שאני לומד בישיבה חרדית ולכן לפעמים אני יותר לחוץ בסיטואציה. בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יופי
דניאלה פרייפלד26/09/2017שאתה מרגיש צורך להכיר את גופך וללכת עם התחושות
שלך.
לא קל לגלות את מיניותך כאשר אתה צריך לחשוש
ויכול להיות שיחד עם זה שאתה נוגע בפין אתה חושש
וזה ,החשיבה,יכול להקשות על הגמירה
זמן שאתה נוגע תנסה לדוגמא לחשוב על בחורה שאתה מכיר מהשכונה או פרסומות....
לגבי איך ואיפה לגעת בפין זה אתה לומד תוך כדי
מה טוב ונעים לעצמך
תעלה את ידך מעלה מטה ...תשהה בקיצור תאפשר לך לגלות על עצמך מה נעים רצוי מגע ישיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי
מנשה27/09/2017לגעת יותר באזור העטרה ובאיבר מעלה ומטה ובהתחלה המחשבות הפריעו לי אבל התרכזתי באשה שאני רואה לפעמים ופנטזתי עליה ואז הרגשתי את הפליטה
האם זה תקין שאני לא שולט בפליטה?
והאם אין זה גורם לנזק לגוף
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיופי
דניאלה פרייפלד28/09/2017תמשיך נשמע שאתה בכיוון הנכון
בהחלט תקין שאתה לא שולט בגמירה ככל שתכיר את ההרגשות את התחושה של הרגע לפני ( נק' העל חזור) כך תקבל יותר שליטה ולא תמיד תוכל...
לאונן בריא ומומלץ כל עוד אתה לא פוצע את עצמך הכל בסדר
בהמשך תגוון את האוננות יד ימין שמאל חזק ייותר רטוב....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבות ועוררות מינית
מנשה02/10/2017תודה על הייעוץ
שאלה נוספת
כשיש לי התקשות לוקח לי כ20 דקות של מגע עד לשפיכה
האם זה לא הרבה זמן
ובדרך כלל אני אוהב לחשוב על נשים מבוגרות (חרדיות) בזמן המגע
יותר על האיזור של התחת של האשה שמכוסה בחצאית
וזה גורם לי לשפיכה חזקה
האם אין בזה סטיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
דניאלה פרייפלד03/10/2017אתה לא סוטה
20דק זה יופי ..
כל פגישה עם עצמך תהיה אחר וזה בסדר לא להשוות
וכך גם יהיה עם אישה כל מפגש אחר
הרעיון הנאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?