מידע רפואי
פורומים
- יחסים, זוגיות ונישואין
- שומנים בדם, מחלות לב
- נכויות, אחוזי נכות
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- המופיליה
- רפואת ילדים, מחלות ילדים
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- אלימות במשפחה
- ויטמינים תוספי מזון
- טיפול תרופתי להרזיה וניתוחים בריאטריים
- מחלות ריאה אסטמה
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- טיפול בכאב ואלרגיות- דיקור נוירו סנסורי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
- האם בנות מרגישות בזקפה בזמן חיבוק ?ירון15/10/2017
הי
אני בן 16 ואף פעם לא היתה לי חברה ולא משהו מיני ויש במשפחה שלי מישהי הרבה יותר גדולה ממני מאוד יפה שבאה אם בגדים חושפניים ואני מסתכל עליה לפעמים בעיקר על החזה שלה, בחגים היה משהו מביך הייתי בחדר שלי והיא באה אליי לשם להגיד שהיא הולכת ונתנה לי חיבוק כמו תמיד אבל הפעם נצמדתי אליה והרגשתי איך עומד לי, אז היא אומרת לי מה אתה מתרגש ממני ? נההיתי מאוד אדום מהפאדיחה , האם הא הרגישה שיש לי זקפה ? הרגשתי רע אם זה אבל מצד שני בלילה פינתזתי עליה ואוננתי, אני קצת מבולבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות
יוסף כהן15/10/2017יכול להיות מאוד שהיא הרגישה את הזין שלך מצד שני יכול להיות שהסמקת ואת זה היא ראתה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם יוסף
מירב שרון16/10/2017יתכן שבזמן החיבוק היא חשה את הזקפה, וזה טבעי ונורמלי שתהיה עוררות מינית, בטח בגילך. ומצד שני יש מצב שהיא ראתה שהסמקת והיא הגיבה לזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?