האם בנות מרגישות בזקפה בזמן חיבוק ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם בנות מרגישות בזקפה בזמן חיבוק ?
    ירון
    15/10/2017

הי

אני בן 16 ואף פעם לא היתה לי חברה ולא משהו מיני ויש במשפחה שלי מישהי הרבה יותר גדולה ממני מאוד יפה שבאה אם בגדים חושפניים ואני מסתכל עליה לפעמים בעיקר על החזה שלה, בחגים היה משהו מביך הייתי בחדר שלי והיא באה אליי לשם להגיד שהיא הולכת ונתנה לי חיבוק כמו תמיד אבל הפעם נצמדתי אליה והרגשתי איך עומד לי, אז היא אומרת לי מה אתה מתרגש ממני ? נההיתי מאוד אדום מהפאדיחה , האם הא הרגישה שיש לי זקפה ? הרגשתי רע אם זה אבל מצד שני בלילה פינתזתי עליה ואוננתי, אני קצת מבולבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• יכול להיות

יוסף כהן
    15/10/2017

יכול להיות מאוד שהיא הרגישה את הזין שלך מצד שני יכול להיות שהסמקת ואת זה היא ראתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• מסכימה עם יוסף

מירב שרון
    16/10/2017

יתכן שבזמן החיבוק היא חשה את הזקפה, וזה טבעי ונורמלי שתהיה עוררות מינית, בטח בגילך. ומצד שני יש מצב שהיא ראתה שהסמקת והיא הגיבה לזה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו