שאלה לגבי יחסי מים עם גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי יחסי מים עם גלולות
    אנונימי
    26/10/2017

אני ואחותי תאומים בני 15 וחצי ורציתי לשאול אם מותר לקיים יחסי מין עם גלולות למרות שאנחנו אחים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    26/10/2017

שאלתך היא בגדר שאלה מוסרית כי מדובר בגילוי עריות אם תקיים יחסי מים עם אחותך. זה טבעי שתהיה משיכה בין קרובי משפחה, אבל זה לא מקובל מבחינה חברתית לקיים יחסי מין גם אם יש משיכה. וברור שאם עוברים את הקו האדום הזה מבחינת נורמה חברתית, ברור שעדיף לעשות את זה עם אמצעי מניעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני

דניאלה פרייפלד
    26/10/2017

מסכימה עם מירב את רוצה להוסיף שהיום שאתם
    צעירים אולי המשיכה חזקה וגם הרצון להתקרב יותר עד קשר מיני מלא. יחד עם זאת בעתיד שתתגברו יכול להיות השלכות לא טובות לנפש, שישפיעו עליכם אם וכאשר תרצו
    להיכנס לקשר משמעותי עם אחרים כולל מיניים.
    קשה אך חשוב לנסות לחשוב על מה יכול להיות בעתיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברצוני להוסיף

דניאלה פרייפלד
    26/10/2017

שבנוסף על כל מה שנאמר אני חושבת
    שזה נגד החוק למרות שאתם אחים.
    תיקח את האנרגיות לפנטזיה ותאונן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו