מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסים בחור של התחתדן09/11/2017
שלום, אני בן 24 ויש לי קשר אינטימי עם אשה (בת62) והיא אוהבת יחסים בתחת בד"כ כשהיא שוכבת על הבטן. כמובן עם קונדום אך האם אני צריך לחשוש מחיידקים אפילו שאני חודר עם קונדום. גם הקונדום לא מכסה את כל הפין בפרט בחדירה בתחת שיש מגע חיצוני באזור . ועוד
שאלה האם בגמירה בתוך פי הטבעת אין חשש בריאותי לאשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי
דניאלה פרייפלד09/11/2017השימוש בקונדום, אכן מגן עליך היות ולא כל הפין חודר ....
צריך לשמור שאכן אתה מוציא אותו עם הקונדום עליו.
ולפי התיאור שלך אתה לא גומר בפי הטבעת אלא בתוך הקונדום אז אין חשש וגם אם לא אין חשש בריאותי לאישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
המשך09/11/2017אני מחדיר את כל הפין פנימה והחלק התחתון לא מכוסה בקונדום, האם הכל צריך להיות מכוסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי
דניאלה פרייפלד10/11/2017הקונדום לפי מה שידוע לי הקונדום מגיע לרוב עד בסיס הפין ולכן מכסה את כל החלק שנכנס.
לגבי תנוחה ,כל עוד נעים לשותפה שלך ולך ,כל תנוחה אשר מאפשרת חדירה מאחורה ואינה מכאיבה מותרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שאלה נוספת10/11/2017מהי התנוחה המומלצת לחדור לפי הטבעת, שהאשה פחות מתעייפת ומצד שני מאפשרת חדירה נוחה ומירבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקשורת מינית פתוחה
מירב שרון10/11/2017תאפשר לך לבדוק את זה עם הפרטנרית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון09/11/2017איתך הסליחה דניאלה כבר ענתה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)