מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בבושה וגוף מכועראביחיל13/11/2017
הפות שלי נורא מכוער בנוסף לכך שאני מתבישת נורא מלחסוף את הגוף שלי בפני אחרים לכן נורא קשה לי בחיים !!
אני לא הולכת לרופאים בקושי מתחברת כי אני מפחדת שכשזה יגיע למיטה או שאני לא יסכים להתפשט או שכן אבל הוא לא ירצה כי אני מככוערת!
מה אני עושה? והאם יש דרך להיבדק בלי לחסוך את הגוף? כי זה לא משנה מי זה גם אם זה מישהו שאני לא מתבישת ממנו כשזה מגיע לגוף אני לא מסכימה ואייך מסתדרים ביחסים כשהוא רוצה לראות את הגוף שלי ואני מתנגדת?
כמו כן (סליחה על ההודעה הארוכה)
פעם אחת כשחבר ניסה להפשיט אותי ואני לא רציתי אז הוא מישש לי את הדגדגן דרך הבגדים ואח"כ ביקש שאני ישכב כמובן בהבתחה שהוא לא מפשיט אותי ואני דווקא הסכמתי ואז הוא הכניס את היד מתחת למכנס והתחתון והכניס לתוך הטוסיק ואני כ"כ נהנתי וממש כעסתי על עצמי שאני מפסידה כאלו דברים מענגים אבל לא הסכמתי שהוא יראה את המקום בקיצור אני כ"כ נהנת מהדברים האלו אבל אני לא מסוגלת
חוץ מזה עוד שאלה- אז כשהוא הכניס את האצבעות לחור של הטוסיק היה לו קצאת קשה בהתחלה כי המקום היה יבש נורא אז הוא הביא משחה מסוימת ומרח על האצבעות שלו וככה בלי שהוא רואה את המקום הוא החדיר לתוכו אז השאלה מה עושים עם היובש ואם כולם מתמודדים עם זה או שזה היה קשה רק בגלל שזה היה מתחת לבגדים וגם אולי צריך כל פעם למרוח ככה יותר קל ההיכנס ? הוא רוצה שנעשה את זה עוד פעמים לבינתיים עד שאני אסכים לחסוף את עצמי אז מה אני עושה ואם אני ממשיכה ככה שהוא חודר לי ונוגע בלי להתפשט
חוץ מזה שאנחנו רוצים כבר לחדור לנרתיק וכו וזה חוסם אותנו (שכחתי לציין שהוא כן מתפשט כל פעם ומראה לי והכל ורק אני לא לכן זה מעיק על שנינו) תודה מראש אביחיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה בבושה וגוף מכוער המשך
המשך אביחיל13/11/2017שכחתי לציין שהבעיה נמצאת בכל דבר כמו למש כשהייתי צריכה בדיקת שדיים היה לי כ"כ קשה שדחיתי אותה 4 פעמים עד שבסוף הסכמתי לבוא אבל כאן יש עוד בעיה שכשאני בלחץ או בבושה אז אני מפליצה או שיוצא לי פיפי אז בבדיקה ההיא פתאום כל המכנס התרטב ומאז אני בכלל לא הולכת להבדק אפילו אצל רופא משפחה שמה הוא יגיד לי להתפשט
אז באותה נקודה דברתי עכשיו עם חבר שלי והוא דווקא עודד אותי להתיעץ פה אבל הוא גם מאוד אוהב לגעת לי בחזה וללקק אז בחזה אני לאט לאט התחלתי להפתח והסכמתי לו לראות ולמשש והוא מלקק ולוחץ ומאוד נהנה וגם אני כמובן(אגב זה מסוכן ללחוץ? כי אני נורא נהנת? הוא לוחץ גם בפטמות לפעמים חזק) ולגבי שאר הגוף אותה בעיה שהזכרתי מקודם אבל אנחנו לא יודעים מה לעשות עם הבעיה של הלחץ שאז אני עושה פיפי כשהוא מכניס אצבעות לטוסיק פתאום כל המכנס מתרטב? מה עושים? אבל לגבי הפלוצים הוא דוקא אוהב ואפילו מבקש שכשהוא מכניס אצבעות אני הפליץ והוא גם מבקש שישאר לי המון קקי בטוסיק כי הוא אוהב לגעת בזה וללקק אז האם זה בסדר וגם האם מותר להתפק כי הוא מגיע רק בלילה והוא מבקש שאני לא התפנה מהקקי
עכשיו בזמן האחרון הוא התחיל לבקש להיכנס איתי להתפנות במיוחד כשזה קקי הוא מאוד אוהב ואנחנו כבר מאוד קרובים וכשאנחנו ביחד הוא קורה לי גם להיות איתו כשהוא עושה פיפי וקקי במיוחד ואנחנו דווקא מאוד נהנים אז אמרתי לו שכשהענין /של הבושה הסתדר אני אוכל אבל בכלל מענין אותי עם זה נורמלי חברה שלי אמרה לי שבן זוגה אפילו מבקש להתפנות יחד אז כניראה שזה טבעי ואני פשוט צריכה לטפל בבעיה של הבושה
אז ממש ממש תודה שאתם פה ואפשר תמיד להתיעץ אפילו בנושאים כאלה מביכים שאני לא משתפת אף אחד!!! תודה
נב
אם יש עוד קוראים שיכולים לענות אנחנו מאוד נשמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון13/11/2017בהחלט יש מקום לעבוד על הרתיעה שיש לך מאיבר המין שלך. בת כמה את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 21 והוא בן 22
אביחיל14/11/2017אשמח לתשובות על השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון14/11/2017את לא שואלת שאלה אחת אלא בשאלה אחת את שואלת הרבה והשאלות והתיאורים הגרפיים מאוד בוטים. אני מציעה שתפני להתייעצות עם מטפל/ת מיני/ת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל
אביחיל14/11/2017אני מתנצלת שזה ככ בוטה פשוט לא היה לי עם מי להתיעץ על זה בכל אופן אשמח שתעני על מה שאפשר לענות כאן בפורום
האם מותר ללחוץ על השדים והפטמות?
האם מותר להיתפק מקקי?
מה עושים עם יובש/ בטוסיק?
ועוד שאלה בשבילי-האם מותר לי ללחוץ על הדגדגן חזק בשביל להגיע לאורגזמה?
תודה ושוב סליחה?
נב
אם יש לכם מספר טלפון למטפל\ת מיני שאני ארגיש איתו בנוח באזור רעננה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון14/11/2017מותר לעשות הכול כל זמן שזה מוסכם על 2 הצדדים. לגבי יובש, ניתן להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY Gel או Love Gel. אפשר לרכוש בכל בית מרקחת ליד מדף הקונדומים. אני במקרה מטפלת מינית ברעננה. ניתן לקבוע עמי פגישת התייעצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)