מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיטוט בטבור והכנסת ידיםמאשה13/11/2017
רציתי לשאול אם יש בעיה שחבר שלי אוהב לחטט לי בטבור ולהכניס ידיים וכן גם את איבר מינו בינתיים הוא עושה את זה ולא קורה כלום כמו כן רציתי לשאול אם זה נומלי שהו חטט לי בכל העינינים הפרטיים לדוגמא יום אחד באמצע השינה אני מתעוררת ורואה שהיד שלו בתוך הטוסיק שלי באמת לפני שנרדמנו אמרתי לו שיש לי קקי והוא רצה שאני יחרבן לו וכך כל פעם הוא מבקש שאני יחרבן לו במיטה כשהוא לידי הוא מאוד אוהב את זה אז בלילה אמרתי לו שאין לי כוח והלכתי לישון ואז כשהתעוררתי אני מרגישה שהיד שלו בתוך הטוסיק שלי והוא אמר לי תעשי כבר קק י אני מת ללקק אותך בקיצור הוא נורא רצה ואתם מכירים את זה שיש לך קקי אבל לא דחוף לך לחרבן
אבל בשבילו בגלל שאני אוהבת אותו אז הוצאתי את כל מה שהיה לי והוא נישק אותי וליקק לי תתוסיק וכ"כ נהנה השאלה אם כך זה צריך להיות אני נורא אוהבת לחרבן כשהוא לידי אבל אז אמרתי לו שאני רוצה לישון והוא עשה את זה בכוח אולי זה לא צריך להיות ככה כל מה שהוא רוצה גם אם שזה דברים שלא נעים לי למשל הוא גם רוצה שאני ימצוץ לו אבל בדיוק שהוא עם קקי או שאני מוצצת לו ואז הוא משטין וגם בשבילו אין שרותים כשאנחו שוכבים ואני צריכה פיפי או קקי הוא אומר לי מה הבעיה תשתיני פה לידי הרי את לא מתבישת או כשיש לי קקי הוא דוקא מכניס אצבעות ואומר לי לא ללכת לחרבן כי הוא רוצה ביוק אז ללק וכו
אשמח לשמוע תגובות אייך מתנהלים היחסים אצל אחרים וכן דעה מיקצועית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
המשך13/11/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון13/11/2017נשמע שיש לחבר שלך פטיש רציני סביב הנושא של צואה ושתן ואם את ״זורמת״ עם זה ואין לך בעיה עם זה אז תעשו מה שטוב לכם. רק לזכור לא להכניס את האצבע מפי הטבעת לנרתיק כי זה מעביר חיידקים ויכול לגרום לדלקות/פטריות וכד׳.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)