בשביל מה חשוב להגיע לאוננות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בשביל מה חשוב להגיע לאוננות?
    אילנית
    13/11/2017

רציתי לשאול קודם כל בשביל מה חשוב להגיע לאוננות
    דבר שני :
    אני התחלתי לעשות לעצמי לחיצות על הדגדגן קצאת חזק ואז התחלתי לסובב מהר מהר זאת היתה הרגשה מהממת ואז הרגשתי שאני מרחפת ממש
    פשוט לא רציתי להפסיק עד שפתאום זה נגמר לי פשוט הפסקתי להרגיש בהי
    מה זה יכול להיות?
    וגם מיד אחר כך יצא לי נוזל מהנרתיק לבן כזה כמו זלי והדגדגן שלי התנפח כ"כ וניהיה אדום השאלה מה התסמינים האלו ומזה אומר שאני צריכה להגיעה לאורגזמה ומה זה אומר לגמור?
    וגם רציתי לשאול עם עכשיו אמור לכאוב לי?.??
    כמו כן רציתי לשאול מתי אני יודעת שנקרא לי הקרום?
    כי אני המון פעמים מכניסה אצבעות לנרתיק וכו? האם נקרא לי? אייך אני ידע? אני לא רוצה ללכת לבדיקה!!!
    ומה מעורר את החשק ?? והאם אפשר לעוררו דרך הטוסיק והטבור וכו
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי זה דחוף

אילנית
    14/11/2017

רציתי גם לשאול אם מותר ללחוץ על הדגדגן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    14/11/2017

למה כדאי לאונן כי זה להתחבר לגוף שלך ולמיניות שלך עם עצמך. נשמע שתוך כדי עינוג עצמי חווית אורגזמה, אותו היי שאת מתארת. הדגדגן מתנפח כי זורם לשם הרבה דם לעצבים בגלל העוררות המינית. את מכירה את עצמך ומה מענג ומה כואב, להכיר את הגבולות האלה שלך עם עצמך. הקרום זה כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב עם כל חדירה ונמחק לגמרי בלידה ראשונה. לא צריך לבדוק את זה. כל זמן שלא חווית יחסי מין מלאים את עדיין בתולה. אפשר לעורר את החשק בכל מיני דרכים, לומדים את זה תוך כדי ניסוי וטעיה עם עצמך ועם בן זוג/בת זוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

אילנית
    14/11/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילנית סליחה עוד משהוא

שכחתי עוד משהו
    14/11/2017

האם גם כשמכניסים עמוק מאוד לא נקרא הקרום? למשל כמו 3אצבעות ועמוק?
    היה פעם אחת שלא הגיע לי מחזור כמה חודשים ואחר כך הכנסתי סתם בשביל להנות את האצבעות ואז התחילו כאבים וכן מחזור מה זה אומר האם זה בגלל זה??
    מה עוד יכול לעורר את החשק .
    כי אני בינתיים רק עושה עם הדגדגן השאלה עם עי עוד מקומות אפשר כמו למשל פי הטבעת או חזה וכו??
    עד איזה עוצמה מותר בדגדגן.?
    תודה לך מראש!!
    שכחתי גם לשאול למה אחרי שהייתי בשיא פתאום הכל נגמר והרגשתי גמורה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילנית

דניאלה פרייפלד
    14/11/2017

יופי שאת לומדת לענג את עצמך
    כל אצבע שתכניסי יגמיש וירחיב את קרום הביתולין
    גם רכיבה על אופנים , על סוסים או רוקדות והמתעמלות ועוד מרחיבות את הקרום . איני רופא אך לא נראה לי הקשר בין אצבע לתחילת קבלת הווסת.
    חשק יש לך .... לעורר את עצמך יותר כפי שמירב אמרה תגלי
    תגיעי בכל הגוף תאפשרי לעצמך לחוש את עצמך בכל גופך
    רק לא לגעת בפי הטבעת ואז באיזור הפות .
    תוך כדי תאפשרי לעצמך לפנטז ...
    תהני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו