חברה שלי לא מרשה לי לגמור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברה שלי לא מרשה לי לגמור
    גילי
    17/11/2017

שלום

אני בן 17ץ5 ויש לי חברה בת 17 עד לפני חודש בעיקר התנשקנו והתמזמזו היא הרשתה לי ללטף את השדיים שלה רק מעל הבגדים וזה היה כיף לשנינו אבל מהחודש האחרון היא מורידה את החולצה והחזיה ואני את החולצה. ואני מאוד אוהב ללטף וללקק את השדיים והפטמות שלה ולפעמים מלטף את הישבן שלה מתחת לתחתונים כשהיא עם מכנסיים ולשנינו מאוד כיף. הבעיה היא שאז אני כבר ממש רוצה לגמור ולאונן לידה כי זה ממש מגרה אותי אבל היא לא מסכימה לראות לי את הזין, היא אומרת לי ללכת לאונן באמבטיה אבל זה לא מתאים בגלל כל מיני סיבות אז יצא שאיזה שני פעמים גמרתי בתחתונים זה ממש מעצבן, ואני לא יודע מה לעשות.
    אולי תוכלי לכתוב תשובה ארוכה שאני יוכל להראות אותה גם לחברה שלי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברה שלי לא מרשה לי לגמור

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    17/11/2017

בגדול החברה שלך לגמרי צודקת. חשוב שתכבד את הגבולות שלה ואם יש לך צורך להגיע לשפיכה תיכנס לשירותים ותעשה זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

אני
    22/11/2017

היי,
    אתה צריך לערוך איתה שיחה ולהבין ממנה מה מפריע לה ליראות אותך בזמן גירוי מיני. אני חושב שברגע שהיא טיפה תיפתח יהיה לכם הרבה יותר כיף ביחד , הייתי ממליץ לך לנסות לדבר איתה שהפעם הראשונה שתגמור לידה תיהיה בחושך כך יהיה לה יותר קל להרשאות לך במקום להיכנס לשירותים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו