ייעוץ בנושא כושר און-זקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ בנושא כושר און-זקפה
    דורי
    28/11/2017

שלום.
    חשבתי רבות עם מי להתייעץ ואיפה, הגעתי למסקנה שהפורום הזה יכול לסייע היות והוא הדריך בתקופה הבתולית שלי..
    שמי דורי בן 21 ואני חושש שיש לי בעית זקפה, אני מצליח להגיע לזקפה מלאה שמישהי יורדת לי אבל לאחר כמה שניות מאבד את זה
    עד שאני מגיע לזקפה ובא לשים קונדום הוא יורד בחצי כוח, חשוב לציין שאני כן גומר אבל לא אחרי הרבה זמן
    שקלתי לקחת קאמגרא או ויאגרה או משהו,

ורציתי לשאול האם שזה קשור רק לבעיה רגשית או שאולי סרטי פורנו, חוסר ספורט, חרדת ביצוע

מבקש את עזרתכם בנושא,
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ בנושא כושר און-זקפה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    28/11/2017

אני שמחה לשמוע שהפורום הזה משרת אותך לאורך שנות גיל ההתבגרות. זאת המטרה. יתכן שיש קשר לצפייה בפורנו, יתכן שמדובר בחרדת ביצוע. האם באוננות הכול בסדר? האם אתה נעזר באוננות בגירוי ויזואלי או בדמיון? האם במקרה יש לך הפרעת קשב וריכוז?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דורי
    29/11/2017

הצפייה בפורנו הייתה בעצם גירוי זמני והפך לסוג של הרגל..
    יחד עם זאת היה לי קשר חזק רגשית לפני שנתיים שמאז לא הצלחתי לחוות משהו דומה מה שגרם לי לחרדת ביצוע אני מאמין.
    באוננות הכל טוב, השאלה אם יעזור להשתמש בכל תכשירים או שזה לא מומלץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אני מבינה ממך נכון

מירב שרון
    29/11/2017

כשהיית ביחסים עם מישהי שהיה איתה קשר רגשי אז הכול היה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דורי
    29/11/2017

הכל היה בסדר לא חשתי אי נוחות כמו עכשיו אפילו עושה שני "מספרים" בלי בעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם כך זאת התשובה שלך

מירב שרון
    30/11/2017

להיכנס לאינטימיות פיזית/מינית רק אם יש לך חיבור רגשי עם מי שתבחר להיות איתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו