מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אילו מחלות מין יכול לקרות מהמצבשיר28/12/2017
היי
ביצעתי מין אוראלי לגבר. לא הרבה זמן. וראיתי שאין לא כלום על איבר המין. אך רציתי לדעת זה היה לפני חודשיים. חלילה מה ואילו מחלות מין יכול לקרות מהמצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון28/12/2017אני מבינה את החששות שלך. ניתן להידבק במחלות מין בכל סוגי המגע המיני – גם במין אוראלי. הסיכוי להעברת נגיף ה-HIV במין אוראלי הוא נמוך, אך מחלות מין אחרות כגון זיבה, עגבת, או הרפס יכולות לעבור במין אוראלי, גם אם מבצעים בך וגם אם ביצעת באחר/ת מין אוראלי. למרות שהסיכוי להידבקות באיידס הוא נמוך, אם למי שמבצע את המין האוראלי יש דם בפה, הדם יכול להיקלט בפתח השופכה בקצה הפין, בנרתיק או בצוואר הרחם, באזור פי הטבעת או ישירות לגוף דרך חתכים קטנים או פצעים פתוחים. אם האדם שמקבל את המין אוראלי הוא נשא איידס, הזרע, הנוזל המקדים, או הנוזל הנרתיקי יכולים להכיל את נגיף האיידס, ולחשוף גם אדם בריא שמבצע בהם מין אוראלי להידבקות בנגיף דרך אזור הפה או בכל דרך אחרת.
לגבייך ליתר ביטחון, על מנת להסיר כל חשש מליבך, תיגשי לעשות בדיקות לשלול מחלות מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה אך דבר אחרון ברשותךך
שיר28/12/2017איזה בדיקות צריכה לבקש ואיך עושים אותם?ושנית זה היה לפני חודשיים חלילה וחס אם היה משהו הייתי אמורה להרגיש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון28/12/2017לא תמיד תראי את הסימנים גם אחרי חודשיים ולכן עדיף להסיר כל חשש על ידי בדיקות דם לשלול מחלות מין. ניתן לעשות זאת במרפאת לוינסקי תחנה מרכזית או בכל קופות החולים אצל רופא משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה אומר לרופא
שיר28/12/2017מה אומר לרופא שייתן לי?והאים זה בדיקות דם או שתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון28/12/2017תגידי לרופא שקיימת יחסי מין לא מוגנים ושאת מעוניינת לעשות את כל הבדיקות שצריך לעשות על מנת לשלול מחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך מצד שני כל
שיר28/12/2017סקס שאני עושה זה עם קונדום
מירב שרון28/12/2017כשעשית לו מין אוראלי הוא היה עם קונדום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
דניאלה פרייפלד28/12/2017מסכימה עם דבריה של שרון
יחד עם זאת את אמרת שלא ראית פצעים
אני רוצה להציע לפני שאת עושה בדיקות
לפנות את שאלתך בפורום גניקולוגיה נערות
ויופי שאת משתמשת בקונדומים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זא פצעים
שיר28/12/2017אני ביצעתי מין אוראלי.
ולמה לא לעשות בדיקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת
דניאלה פרייפלד28/12/2017יכולה לעשות בדיקות בכדי להיות בוטלה לגמרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)