מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטות חלב על הפין ?ד21/05/2008
בן 18, ולאחרונה מציקה לי התופעה של נקודות לבנות על בסיס הפין.
במספר חודשים האחרונים התופעה ממש מתגברת ואף עלתה משני הצדדים של בסיס הפין לכיוון הכיפה ואף ישנה קבוצה של נקודות ממש מתחת לכיפה.
הלכתי לבדיקת רופא עור והוא אומר לי שאלו בלוטות חלב וזה מה יש..
בכל מקרה, אני מבחין בשיערות קטנות מאוד שיוצאות מהנקודות הללו וזה מאוד מציק לי.
אין שום טיפול ? באמת שום דבר שיכול לחסל את התופעה הזו ? אני מאוד מתבייש להגיע למצבים פיזיים עם בנות עקב זה (לא רק שזה בולט לעין, זה גם בולט במגע).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון21/05/2008לפי ד"ר קית' ברנרד, רופא משפחה בארה"ב, התופעה שאתה מתאר של נקודות לבנות בבסיס הפין, הנה מוכרת ואתה ממש לא לבד בכך שיש לך את זה ושיש לך בושה סביב זה.
לדבריו יש לא מעט גברים צעירים שנמנעים ממגע אינטימי עם חברותיהם בגלל שהם חוששים מפני מה שהן יחשבו על זה. וזה חבל כי זה ממש לא מזיק, וכמעט לא רואים את זה. הם בדר"כ מופיעים בצבע לבן או קרם כשהם צצים באזור הזה. הם משתנים בגודלם מגודל ממש קטנטן כגודל אפונה או אף גדולים יותר. יש בתוכם מרכיב במרקם גבינתי שעשוי מקראטין וסבום (מה שגורם לעור להיות שמנוני). הם ממש אינם מזיקים ולא ניתן להעביר אותם הלאה לאף אחד אחר. הם לא גורמים לשום בעיות אחרות מלבד בושה, על אף שהגדולים יותר עלולים להגיע לאינפקציה. אבל מה ניתן לעשות כדי לטפל בהם? בתור התחלה להגיע לרופא ולהראות לו אותם. אז אתה עשית את זה וזה מעולה. מה הרופא הציע לך על מנת לטפל בזה? האם הוא הציע טיפול כלשהו?
רוב הרופאים נתקלו במאות כאלה מקרים. הדרך הכי מומלצת להיפטר מהם, באם זה מה שאתה רוצה, זה על ידי כך שאתה מסיר את הגדולים יותר. זאת פרוצדורה פשוטה שנעשית עם הרדמה מקומית והרבה רופאים עושים כאלה ניתוחים כירורגים מינוריים בקליניקה שלהם, כלומר לא חייבים לעשות את זה בבית חולים.
אם לא קיבלת מענה מהרופא שלך, לגבי דרך שבה ניתן לטפל בזה, אולי אתה יכול להגיע לחוו"ד ממישהו אחר ולשאול אותו מה ניתן לעשות על מנת לטפל בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
ד22/05/2008הרופא אמר שאין מה לעשות ואולי בעתיד זה יעלם לבד.
התשובות שלו ממש לא סיפקו אותי, כנראה בגלל שהייתי אצלו בערך 2 דקות והוא כבר מיהר להוציא אותי החוצה.
בקשר לבלוטות, ממה הן נגרמו ?
ואם את אומרת שיש איזשהו ניתוחון קטן, אל מי אני פונה ? וזה לא מסוכן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון24/05/2008אם תשובתו לא סיפקה אותך זה עוד יותר מחזק את ההמלצה שלי שתלך לקבל חוו"ד נוספת מרופא עור אחר והפעם תגיע מוכן עם שאלות מראש כולל אופציה כירורגית אם אכן קיימת בארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)