מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליח להגיע לזקפהאורן23/01/2018
שלום, אני בן 21. מעולם לא הייתה לי בעיה להגיע לזקפה להפך, הייתי מגיע במהירות לזיקפה חזקה מאוד.
התחלתי קשר חדש בזמן האחרון, וכשהיינו נפגשים (בלי לעשות כלום) הייתי מגיע לזקפה חזקה וארוכה בחי ום בעיה גם כשלא היינו עושים כלום.
כשהתחיל להתקדם הקשר והתחלנו אקט לא הצלחתי להגיע לזקפה בכלל, וככה היה כל הלילה לא משנה מה ניסינו..
עברו מאז כבר 5 ימים ומאז אני לא מצליח להגיע בכלל לזקפה, ובנוסף מרגיש חוסר תחושה באיבר.
מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון23/01/2018האם יש לך רגשות כלפיה? האם בעבר היו לך רגשות כלפי מישהי כמו מה שאתה מרגיש כלפיה?
האם באוננות הכול בסדר? האם אתה נעזר בגירוי ויזואלי או בדמיון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליח להגיע לזקפה
אורן23/01/2018יש רגשות כלפיה כמובן, חזקים מאוד.
מאז המקרה אני לא מצליח גם באוננות להגיע לזקפה. גם כשאני לבד. לא ויזואליצ ולא באמצעות דימיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון23/01/2018סביר להניח שמה שיש לך זה חרדת ביצוע. הסיטואציה האינטימית ביניכם מלחיצה אותך ואז אתה מתנתק מה שגורם לחוסר תפקוד מיני. עכשיו יש לך בטח גם מחשבות שליליות סביב האם יעמוד לך או לא יעמוד לך גם איתה וגם עם עצמך וזה כמו כדור שלג. אני ממליצה לך לפנות לטיפול מיני בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מצליח להגיע לזקפה
אורן23/01/2018נשמע בדיוק מתאים...
יש דרך לטפל בכך בעצמי? אני בצבא... חשוב לציין שזו לא הפעם הראשונה בא אני מקיים יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה
דניאלה פרייפלד23/01/2018עם מירב
תכתוב למייל שלי אשמח לנסות לעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון23/01/2018לפי דעתי יש לך אפשרות להגיע לטיפול מיני במסגרת הצבא. אתה צריך לפנות לחר״פ בנדון. מכתבה באינטרנט משנת 2009 בנדון - ״הצבא החזק ביותר במזרח התיכון עובר לדום, תרתי משמע: מרפאה לשיקום מיני בבסיס צריפין תחל לטפל גם בחיילי חובה. לפי הפרסום באתר דובר צה"ל, המרפאה, שהעניקה עד כה שירותי רפואה לאנשי קבע בלבד, תחל מעתה לטפל בכלל החיילים. זאת עקב ביקוש הולך וגובר מצד חיילים שסובלים מבעיות בתפקוד המיני ומעוניינים לקבל טיפול במרפאה.״ מקווה בשבילך שזה עדיין רלבנטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)