מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יכול להיות שאני בהריון?שירן15/02/2018
שלום
אני וחבר שלי עשינו נראה לי סקס יבש, הוא היה עם תחתון ומכנס גטקס ואני בלי חלק תחתון, שכבתי עליו והיה שפשוף של האיבר שלי באיבר שלו. אני לא יודעת אם הוא היה רטוב או לא אבל הוא לא גמר, האם יש מצב להריון ככה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון15/02/2018בסקס יבש אין מגע ישיר בין פין ופות ולכן אין חשש להריון לא רצוי. הסירי דאגה מליבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה ששאלתי
שירן21/02/2018אני לא יודעת אם מה שעשינו נחשב סקס יבש, כי קראתי שסקס יבש זה ששנינו עם בגדים , ואני הייתי בלי תחתון.... עכשיו המחזור מאחר לי בכמה ימים (חמש ימים בערך), , אני ממש ממש מפחדת... יכול להיות שהוא היה רטוב או משו כזה ובגלל זה יש היריון? אנחנו בני 19 אבל אין לנו ניסיון מיני בכלל , והמחזור שלי בדרך כלל מאוד מסודר.. בעבר היה מאחר, אבל כבר כמה שנים שלא מאחר בכלל , סליחה על החפירה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
מירב שרון21/02/2018יש מצב שהמחזור מאחר כי את נורא בלחץ אז תרגיעי כי אין סיכוי להריון לא רצוי אם הוא היה עם תחתונים ומכנס..גם אם את היית ערומה לגמרי...לא היה מפגש ישיר בין פין ופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)